• U bent ingelogd als:

Magreb’90 geeft zege in slotfase uit handen

Geplaatst in

magr_treff_uitgl

Magreb’90 heeft tegen de Treffers op de valreep de winst uit handen gegeven. In de eerste helft golfde het spel op en neer en aan beide kanten waren er mogelijkheden om de score te openen. De gasten zagen in die 1e helft nog een doelpunt afgekeurd maar gingen toch met een 0-1 voorsprong de rust in. In de slotseconde was het namelijk Richard Barroihlet die een strafschop veroorzaakte en z’n tweede gele prent zag voorgeschoteld en er dus af kon met rood. Meeuwsen schoot die penalty onberispelijk binnen en aftrappen hoefde niet meer want meteen klonk het rustsignaal.

In de 2e helft met 10 man gaf de thuisploeg 200% en knokte zich terug in de wedstrijd. Uiteindelijk werd de ingevallen Samir Aanri de man, het was hij die de afgemeten voorzet op Boukhari afleverde die de 1-1 betekende en het was ook Samir die in de 84e minuut zelf van afstand Magreb’90 op een 2-1 voorsprong mocht schieten. Tussendoor zag de Treffers wederom een goal afgekeurd worden. In de 5 extra speelminuten wist de ploeg uit Groesbeek echter nog gelijk te komen, het was in de lange bal die werd doorgekopt en Eltink alleen voor Belhadj zette waarna de bal met de punt nog langs de uitkomende doelman het net vond. Evenals in het 1e bedrijf hoefde aftrappen nu ook niet meer en bleef Magreb’90 teleurgesteld achter. Verdiend of niet op zo’n moment de 3 punten zien slinken naar 1 geeft altijd teleurstelling.

Volgende week de laatste wedstrijd voor de korte winterstop in Veldhoven tegen UNA waar we nog wat hebben recht te zetten gezien de 0-5 nederlaag op Papendorp.

Media betreffende deze wedstrijd:
Magreb’90 geeft zege in slotfase uit handen (RTV Utrecht)
Website De Treffers
Foto’s De Treffers
De Gelderlander
Wedstrijdbeelden:

treff1

treff2

treff3

treff4

treff5

treff6

treff7