• U bent ingelogd als:

LRC – DELTA Sports 0-0

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Delta Sports heeft zaterdag met 0-0 gelijkgespeeld tegen LRC Leerdam.

Onder een strakblauwe lucht trapte Delta Sports anders af dan in eerste instantie op papier was gezet. Joey van de Horst voelde zich tijdens de warming-up niet fit genoeg om te starten. Thymen Doeleman was zijn vervanger.

In de eerste helft viel er niet veel te beleven. Er waren een paar kleine kansjes te noteren van beiden kanten maar tot echt grote kansen kwamen beide ploegen voor rust niet.

Na rust probeerde Delta Sports via een aantal lange ballen op Lennart Dubbeldam nog een overwinning uit het vuur te slepen. Tot twee keer lukte dit bijna maar hij vond beide keren de keeper van LRC op zijn weg.

LRC probeerde met de vele corners die het kreeg nog voor gevaar te zorgen maar de luchtmacht van Delta Sports stond goed op z’n post om het gevaar onschadelijk te maken.

Na 90 minuten blies de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd waardoor de wedstrijd eindigde zoals het begon: 0-0.

Na afloop zorgde een blik op de andere uitslagen voor bezorgde gezichten bij Delta Sports. De nummer laatst SVL Langbroek had weliswaar verloren maar de andere concurrenten GJS en Vv Woudenberg pakte wel de volledige drie punten.

Twee gelijke spelen uit bij Montfoort en LRC zijn normaal gesproken prima resultaten. Maar door de winst van de concurrenten voelde het toch als een nederlaag.

GJS bevind zich door de overwinning op de “veilige” 11e plaats met 5 punten voorsprong op Delta Sports.

A.s. zaterdag ontvangt Delta Sports in eigen huis GJS.
Delta Sports zal deze wedstrijd winnend moeten afsluiten om nacompetitie nog te kunnen ontlopen.

Het gaan nog drie hele spannende ‘finales’ worden!

 

Man van de wedstrijd werd Stan Wennekes, die keeper Matthijs Mocking met verve verving