• U bent ingelogd als:

Lopik- SEC 4-3

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Je wint met zijn allen en je verliest met zijn allen! Of…..soms zit het tegen en soms zit het mee! Of…….het balletje kan raar rollen! Maar met de volgende uitspraak ……..je moet erbij zijn geweest om het te geloven heeft ook zeker raak vlakken!

SEC speelde vandaag misschien wel 1 van zijn beste wedstrijden van dit seizoen en kwam binnen 2 min op voorsprong door Daantje op aangeven van Joey. Binnen 10 min stond ook de 0-2 op het scorebord na een schitterende treffer van Ethan die goed werd aangespeeld door Joey! Ethan maakte het schitterend af! Hierna was Martin tot 2x toe dichtbij de 0-3!

Uit het niets kwam het aangeslagen Lopik voor rust nog op 2-2 en zag Damion de bal tot 2x toe de bal gedragen door de wind een rare wending krijgen! SEC zat verder goed in de wedstrijd en was het opnieuw Daantje die SEC weer op voorsprong schoot! Dit was de ruststand en ook geheel terecht!

Na rust vielen er opnieuw twee tegentreffers waarmee de laatste veel zeggend was voor dit resultaat! Vrije trap werd van richting veranderd en rolde tergend langzaam in de andere hoek!

SEC bleef knokken en beuken op de goal! Tot twee toe werd keihard schot van Ethan gestopt! Schot van Wes werd tot corner verwerkt, schot van Renzo werd van de lijn gehaald!

Na afloop in bestuurskamer, kantine tegenpartij of de zeer sportieve technische staf was iedereen het over eens! Er was maar 1 ploeg die recht had op 3 punten en dat waren wij!

Het is nu, 4 uur later kan ik het nog niet bevatten! 3 goals maken, goed spelen en met lege handen staan!