• U bent ingelogd als:

Liverpool Keepers Academy

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

Zaterdag 1 juni is de coach dag en zondag 2 juni brengt de Liverpool Keepers Academy een bezoek aan V.V. De Meern.

 

Na een succesvol verlopen coach- en keepersdag van 2018 waar de intentie was om deze eenmalig te organiseren, hebben wij veel vragen gekregen of we het in 2019 nog eenmaal konden organiseren.

Vanwege deze vele aanvragen hebben wij besloten om de 2-daagse nogmaals te gaan organiseren.

Echter daar we niet graag iets tweemaal hetzelfde willen doen, zal de aankomende dag/dagen iets anders ingevuld gaan worden!

Wel kunnen wij u melden dat wederom de Liverpool First team goalkeepercoach en initiatiefnemer John Achterberg de keeperstraining zal gaan verzorgen. Ook zal David Rydings van Liverpool aanwezig zijn voor het mentale en conditionele deel van de keepersdag!

 

Echter zullen niet alleen deze 2 giganten bij deze dagen betrokken zijn!

 

Ook de oud keeperstrainer van Besiktas en Fullham FC, José Sambade, zal speciaal vanuit Spanje overkomen om de trainingen en conferentie te gaan begeleiden.

Is deze gigant u onbekend, dan raad ik u aan om eens een kijkje te nemen op YouTube en daarop José Sambade zijn filmpjes te bekijken. Deze trainer is één van de meest geïmiteerde keepertrainers die er rondloopt.

 

Coachdag 1 juni:

Dag 1: zal bestaan uit, een bijeenkomst in het supportershome van FC Utrecht gelegen in het stadion Galgenwaard, alwaar er door deze trainers zal worden uitgelegd hoe dit in de absolute top gebeurd.

Daarna zult u als trainers in groepen worden verdeeld, alwaar u per groep een trainingsonderdeel dient op te zetten.

Met behulp van John, David en Jose zal deze training doorgenomen worden en waar nodig worden aangepast.

 

Dag 2: zal bestaan uit, het ten uitvoer brengen van de door uw opgezette training. Deze zal dan worden begeleid door John, David en Jose en zal plaatsvinden op de velden van VV De Meern te De Meern.

Hierbij zult u bekeken worden en indien nodig geadviseerd worden hoe de keepers te trainen.

Na afloop vindt er een evaluatie plaats ten aanzien van eventuele verbeteringen.

De kosten voor deze 2-daagse is per trainer € 75,-, dit is incl. op dag 1: 2 drankjes en hapjes en op dag 2: 2 drankjes en een lunchpakket.

 

Tevens ontvangt iedere trainer een shirt en adviesrapport.

 

Indien u een gebruik wil maken van een overnachting van 1 op 2 juni, kunnen wij u Holiday Inn Express op Papendorp te Utrecht aanraden.

 

Aanmelden kan doormiddel van een mail te sturen naar de Liverpoolkeepersacademy@gmail.com  o.v.v. Aanmelding Coaches: uw naam, leeftijd, club, elftal, en nummer waarop wij u kunnen bereiken.

 

Je inschrijving is definitief wanneer u € 75,- overmaakt op rekeningnummer:

NL44KNAB0257146598 t.b.v. CJ van Laaren en o.v.v. coach dag 1 en 2 juni + uw naam.

 

Keepersdag 2 juni:

Op de keepersdag zal er in 2 groepen getraind gaan worden van 9 t/m 12 uur de leeftijd van 6 t/m 11 jaar en van 13,30 t/m 17,00 uur van 12 t/m 20 jaar.

 

Voor beide groepen geld een beperkte deelname, dus wees er snel bij.

Aanmelden kan d.m.v. een mail te sturen naar de Liverpoolkeepersacademy@gmail.com o.v.v. Aanmelding keepersdag, naam, leeftijd, club, elftal, en nummer waarop wij u kunnen bereiken.

 

Voor de snelle beslissers hebben we een voorinschrijving tarief van € 42,50 en deze is tot 1 april 2019 en na 1 april 2019 is het tarief € 47,50.

 

Geef een reactie