• U bent ingelogd als:

Lintje Arthur Brouwer (Saestum)

Geplaatst in Clubnieuws

“Vandaag is die ene dag dat je iemand voor de gek mag houden en zelfs een beetje mag voorliegen”, begon Burgemeester van Zeist Koos Janssen zijn speech tijdens de lintjesregen. Ook onze eigen Arthur Brouwer werd vandaag met een creatieve smoes naar het Zusterplein gelokt. 

“De heer Brouwer is een verenigingsmens in hart en nieren, iemand die altijd voor een ander klaar staat. Sinds 1990 is de heer Brouwer nauw betrokken bij SV Saestum. Van Jeugdleider tot de huidige rol als teammanager van de herenselectie, Arthur ondersteunt waar hij kan.  Hij staat ook wel bekend als de man van de verbinding. De man die gezelligheid hoog in het vandaal heeft staan”, aldus de Burgemeester van Zeist. 

In de speech ging de Burgemeester in op de geslaagde kennismakingsweekenden en de vele BBQ’s waar Arthur bij betrokken was. Uiteraard werd ook stilgestaan bij ’t Jagershuys en de kans die jongeren daar krijgen om zich te ontwikkelen. De speech eindigde met de welbekende woorden “Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd, u te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau”. Waarna Arthur onder luid applaus zijn officiële onderscheiding kreeg opgespeld. 

Na de officiële plechtigheid werd Arthur in zijn eigen ‘Jagershuys van Oranje’ verrast met een lunch waar familie, vrienden en Saestum’ers hem feliciteerden met zijn onderscheiding.