• U bent ingelogd als:

lekker punt voor Hees bij CDW

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Vandaag reisde de HEES selectie af naar het verre CDW in Wijk bij Duurstede om de frustraties van vorige week tegen DVSU van ons af te spelen. Vooraf ging het de HEES selectie vandaag vooral om discipline en vechtlust. In de eerste helft bleek dit ook hard nodig te zijn want CDW heeft een jonge frisse technische ploeg.

We kwamen in de 40ste minuut op 1-0 achterstand door een mooie individuele actie van de nummer 10 van CDW. Met deze stand gingen we ook de rust in. Na de rust streefde we weer discipline en vechtlust na want we bleven erin geloven. Na twee wissels van de trainer van HEES kwam onze pinchhitter lange Matthijs Schmidt erin de reporter berichtte de HEES delegatie al dat hij ging scoren. Na een mooie vrije trap van Leroy Voskuilen tikte onze muscle men Matthijs de bal er fantastisch in, wat een ontlading!

We moesten nog 20 minuten onze vechtlust en discipline tonen om de 1-1 over de streep te trekken. Dit is ons gelukt. We zijn TROTS op de boys en we gaan ons klaarmaken voor een hele speciale week. De vooruitzichten zijn al zo dat we de weergoden mee hebben. We hopen jullie allemaal bij ons gezellige HEES te mogen verwelkomen en verwachten een fantastisch derby, aan de organisatie ligt het niet die is er al helemaal klaar voor.

Bron: Hees

Geef een reactie