• U bent ingelogd als:

Laatste bekerwedstrijd: FC Breukelen – De Meern 3-2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De laatste bekerwedstrijd tegen FC Breukelen is met 3-2 verloren. Toch heeft uw verslaggever een leuke wedstrijd gezien, waarin FC Breukelen misschien wel de bovenliggende partij was, maar er waren zeker fases dat onze jongens leuk en goed voetbal lieten zien.

In de eerste helft werden meerdere mogelijkheden gecreëerd  om de score te openen. Toch was het FC Breukelen die op voorsprong kwam. Vlak voor rust kon een voorzet vanaf de flank niet goed worden verwerkt en de afvallende bal werd vanaf dichtbij ingeschoten.

Ruststand 1-0. Na de rust begon de Meern goed. Tommy Gentenaar werd onregelmentair gestopt in zijn actie waarna hijzelf via een strafschop de gelijkmaker kon aantekenen. Jammer dat FC Breukelen binnen een minuut weer op voorsprong kwam nadat een vrije trap vanaf de 16 niet goed genoeg door onze keeper kon worden verwerkt. De Meern bleef voetballen en een tiental minuten later was het Jesse Schuin, die de stand weer gelijk trok. Echter ook nu was het FC Breukelen, die binnen de minuut via een mooie goal weer op voorsprong kwam.

De Meern probeerde wel, wisselde nog een paar keer, maar kon niet een verdiende gelijkmaker produceren. Volgende week start de competitie tegen Geinoord. Uw verslaggever heeft er vertrouwen in, omdat hij ziet dat het elftal welliswaar nog in ontwikkeling is, maar zeker in de laatste weken goede stappen heeft gemaakt. Ik zou zeggen: “Kom ze steunen!”.