• U bent ingelogd als:

Krappe overwinning op hekkensluiter TOV (1-0)

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Op een kil en druilerig sportpark De Meern kwam zaterdagmiddag de nummer laatst van de ranglijst, TOV uit Baarn, op bezoek. Gezien de stand op de ranglijst zou je het daar wel eens lastig tegen kunnen krijgen, omdat zij dringend punten nodig hebben om van de laatste plaats weg te komen. De Meern zit in een periode van veel geblesseerde spelers, vorige week vielen Bart Scholts en Tom Gentenaar geblesseerd uit en zij waren er zaterdagmiddag niet bij. Op hun positie speelden Jordy Martens en Sjors Smeulders. Er ontwikkelde zich in een laag tempo een matige partij voetbal. De Meern was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar was slordig in de afwerking. En TOV leek niet bij machte het tij te keren.

 

Al in het eerste kwartier had De Meern de wedstrijd naar zijn hand kunnen en moeten zetten. Jordy Martens kwam meerdere keren gevaarlijk door over de linkervleugel, maar Tim Bijl en Inny van de Poll konden zijn voorzetten niet doeltreffend afronden. Ook in de laatste fase voor rust was De Meern niet scherp bij diverse afstandsschoten op doel. Pas in de 60e minuut viel de openingstreffer. Jordy Martens liet de 1-0 aantekenen, nadat Tim Bijl na balverlies van TOV, over de rechtervleugel het zestienmetergebied opzocht en de bal laag voorgaf aan Martens. In de 70e minuut was Sjors Smeulders dicht bij de 2-0, maar zag zijn kopbal uit een corner net naast gaan. Vlak voor het einde van de wedstrijd moest matchwinner Jordy Martens geblesseerd het veld af met een enkelblessure, nadat hij in een duel ongelukkig met zijn tegenstander in aanraking kwam. Hoewel TOV bleef loeren op de gelijkmaker, kwam de overwinning niet meer in gevaar en consolideerde De Meern de 4e plaats op de ranglijst.

 

Opstelling: Martijn Smorenburg, Tyrell Zinhagel, Ricky Hauwert, Roel van Wiggen, Pieter de Wit (62e Toine Pieper), Remco de Smit, Indy van de Poll, Tim Bijl, Sjors Smeulders, Jordy Martens (85e Djoey Engels) Jesse Schuin (80e Saul van de Vegt).

 

Wissels: Kevin Memel, Saul van de Vegt, Joey Engels,Toine Pieper

Geef een reactie