• U bent ingelogd als:

Koude kermis voor Hees in Den Dolder

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Na een lange winterstop zonder competitievoetbal moest de selectie van HEES aantreden voor een wedstrijd in de onderste regionen van de 3e klasse D. Na een slechte generale doordeweeks tegen SV Achterveld dachten we minimaal een punt weg te slepen uit het Remia dorp. We kwamen bedrogen uit want we werden terug gedrongen mede dankzij de wind.

DOSC liet de eerste helft de kansen liggen om ons de nekslag te geven. Omdat er een ongeschreven voetbalwet is “maak je de kansen zelf niet dan krijg je ze om je oren” was er nog hoop voor de tweede helft. Alleen na een uittrap van ons uitstekende keeper Henk Reddering op onze eenzame spits Dennis Schaap konden we de wedstrijd echt niet kantelen.

We kunnen allemaal verwijten aan brengen van wat er fout ging maar toen de scheidsrechter af floot stond het 2-0 op het scorebord en dat liegt niet. We willen sowieso de massaal opgekomen supporters van HEES weer bedanken van hun komst. Tot volgende week thuis tegen Houten!

Wat kan je ontzettend trots zijn op een speler in je elftal die ondanks dat hij op het punt staat om voor de 3e keer vader te worden er vandaag toch stond. Dan heb je ballen en  ben je er voor de club en je team. Dennis en Melissa heel veel succes met de bevalling op een nieuw klein heziaantje

Geef een reactie