• U bent ingelogd als:

Kostbare punten voor Woudenberg

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft opnieuw drie hele belangrijke punten in de wacht gesleept. In Bennekom werd met 0-2 gewonnen. De derde overwinning op rij voor de Woudenbergers. Rick Staal en Mark Radstaake waren de doelpuntenmakers vandaag.

Woudenberg begint furieus aan de eerste helft, al is de eerste grote kans voor Bennekom maar de bal wordt voorlangs geschoten. Daarna is het Woudenberg die de wedstrijd volledig dicteert. In de vierde minuut komt Woudenberg op een 1-0 voorsprong. Tom de Greef geeft een afgemeten vrije trap voor en Rick Staal kopt mooi binnen.

En Woudenberg gaat door. In de 15de minuut is het ditmaal Rick Staal die de assist geeft door hard voor te geven, Mark Radstaake staat op de goede plek en na een kwartier voetballen staat Woudenberg 2-0 voor. Vervolgens vergeet Woudenberg de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Tom de Greef is met een vrije trap dicht bij de 3-0 maar de keeper van Bennekom tikt de bal over. Mark de Graaf stuit op de keeper na misschien wel de mooiste aanval van dit seizoen, Woudenberg tikt vanaf de achterlijn de bal over zeven schijven, maar de keeper staat opnieuw in de weg. En dus gaat Woudenberg met een 0-2 voorsprong de rust in.

Na rust probeert Bennekom wat meer in de wedstrijd te komen en krijgt Bennekom meer grip op de wedstrijd. Woudenberg blijft georganiseerd voetballen en komt er af en toe gevaarlijk uit. Tot twee keer toe komt Mark Radstaake 1 op 1 met de keeper van Bennekom maar twee keer lukt het niet om de definitieve genade klap te geven waardoor het spannend blijft. Maar er wordt niet meer gescoord.

Woudenberg pakt voor de derde keer op rij de drie punten, ontloopt sowieso directe degradatie en kan zichzelf aankomende zaterdag direct handhaven. Dit ligt echter niet geheel in eigen hand. Woudenberg moet thuis winnen van de Merino’s.

GJS moet waarschijnlijk aankomende dinsdag de wedstrijd uitspelen (stand 0-0) tegen DUNO D. Deze wedstrijd werd vandaag in de rust gestaakt i.v.m. een blessure van de scheidsrechter. Wint GJS niet dan kan Woudenberg zowel GRC ’14 als GJS nog achterhalen. Aankomend weekend dus een absoluut kookpunt in de laatste speelronde.