• U bent ingelogd als:

Koploper ARC kon niet winnen van Fc Breukelen

Geplaatst in Clubnieuws

Het gaat goed dit seizoen met Fc Breukelen. Na een aanvankelijk wat stroeve start heeft het elftal van trainer Frans Schuitenaker en aanvoerder Mark Rutgers haar draai nu gevonden.

Kampioenskandidaten DHSC en ARC hebben de afgelopen weken ondervonden dat Fc Breukelen een aardig ploegje heeft wat lastig te bestrijden is. Koploper ARC had zaterdag alle moeite om in blessuretijd met een punt uit Breukelen te vertrekken.

Voorzitter Stichting Topvoetbal Jurgen Reiprich was erg tevreden. Het gaat goed, Frans geeft onze jeugdige talenten alle kansen. Ook technisch jeugd coördinator Herman Schreurs is met het talententeam, spelers onder de 23 jaar, goed bezig. Herman is bijna dag en nacht bezig om op trainingen en bij de wedstrijden alle jeugdspelers te bekijken en de jeugdtrainers goed op te leiden. Echt, we zijn op de goede weg.

Voorzitter Berend van Bon is wat minder optimistisch. We hebben dringend vrijwilligers nodig bij allerlei werkzaamheden binnen de club. We zijn bijvoorbeeld al maanden op zoek naar een geschikte jeugdvoorzitter, naar enthousiaste ouders voor de kantinewerkzaamheden op zaterdagmorgen, de evenementencommissie, de sponsorcommissie en voor de organisatie van jeugdtoernooien.

Ik hoop echt dat we nog voor het eind van het seizoen veel nieuwe vrijwilligers kunnen begroeten. Ze mogen mij altijd bellen of me op zaterdag op het veld even aanschieten voor een gesprek.

Gert van Es

Geef een reactie