• U bent ingelogd als:

Kooijman en de Graaf assistenten De Wolf, belofteteam opnieuw opgezet

Geplaatst in Clubnieuws

In zijn seizoen als hoofdtrainer van sv Spakenburg zal John de Wolf worden geassisteerd  door de in Amersfoort woonachtige Dick Kooijman en ras Spakenburger Chris (Steen) de Graaf.

Ex-prof Kooijman speelde bij o.a AZ, Heracles, FC Groningen, Go Ahead Eagles en Sparta Nijkerk. Later was hij actief als assistent trainer bij FC Katwijk onder Dick Schreuder.

Chris de Graaf kennen we natuurlijk als ex A-selectie speler en jeugdtrainer. De Trainer, die in het bezit is van trainersdiploma  TC II , had  in de jeugd verschillende  teams met daarin onder andere de huidige A-selectiespelers Youri Koelewijn en Rick Muijs onder zijn hoede. Dick Kooijman en Chris de Graaf gaan op basis van gelijkwaardigheid aan de slag als assistenten van hoofdtrainer John de Wolf.

Frank van Twillert en Chris de Graaf pakken samen de beloften op.

Deze gewaardeerde tandem wordt in ere hersteld bij het beloften team van SV Spakenburg. Met zijn bak aan ervaring kan clubicoon Frank van Twillert de jonge talenten helpen om te slagen in de blauwe hoofdmacht. Tijmen Beekhuis was al eerder dit seizoen betrokken bij de begeleiding van talenten, maar dan met name mbt randzaken waar de jonge spelers tegenaan liepen.

Eigen jeugd

Hiernaast zal Frank nu op het gebied van voetbalzaken als Coördinator Doorstroom Jeugd, de youngsters helpen voorbereiden voor het echte werk. Frank en Chris staan beiden bekend om hun voorliefde voor het inpassen van eigen jeugd. Dit past naadloos in ons gewijzigde beleid waarin we de doelstelling hebben uitgesproken om een stabiele tweede divisieclub te worden met een elftal met een herkenbaar eigen gezicht. De Technische Commissie is bijzonder content met deze ontwikkelingen en wenst Dick, Chris en Frank heel veel succes in hun nieuwe rollen!