• U bent ingelogd als:

Kans op overwinning, toch blij met punt

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

De kans om een sprongetje te maken op de ranglijst is ons helaas niet gelukt tegen Bennekom. Een wedstrijd met 2 heel verschillende helften en dus een terechte uitslag, 1-1.

Wij begonnen nu voortvarend en kregen al direct in de eerste minuut een prachtige kans via Lennart. Daarna kwam Bennekom er nog steeds niet echt aan te pas en dat resulteerde in een 1-0 voorsprong door Casper in de 18e minuut. Prima spel van onze kant gaf volop mogelijkheden om uit te lopen naar 2-0. Ten onrechte werd er een doelpunt afgekeurd, echt ongelooflijk wat als reden door de scheidsrechter werd aangegeven maar ja, hij telt niet. Vlak voor rust ging Tamer alleen op de keeper af en iedereen telde het doelpunt al maar de paal werd geraakt. Echt jammer dat het geen 3-0 stond bij de rust, dat had zeker gekund.

De tweede helft was van Delta zijde niet best. De power en strijd die wij de eerste helft lieten zien was de 2e helft ver te zoeken. In de 55e minuut was de 1-1 dan ook niet verrassend en dat het bij die uitslag bleef was voor ons prima en een klein wonder.

Zaterdag a.s. moeten we tegen GJS  in Gorinchem de scherpte over de hele wedstrijd houden en dan kan er een goed resultaat behaald worden. Maar inzet en geloof in eigen kunnen is heel belangrijk. We gaan er weer voor…(RM)