• U bent ingelogd als:

Kan DHSC nog voor de 3e periode?

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

foto van DHSC Utrecht.

Vandaag een uitwedstrijd op het programma tegen Woudenberg. Na de 0-2 nederlaag vorige week tegen WNC telde vandaag maar een ding : winst. DHSC begon slecht aan de wedstrijd. Het leed veel balverlies waardoor Woudenberg een aantal mogelijkheden kreeg. Na 17 min kantelde de wedstrijd. Sneijder kwam goed door over de linkerkant en gaf voor waar de Jong op 11 meter vrij stond en de 0-1 maakte. Na 22 min trok linksback Aamri mee ten aanval schoot vanaf een meter of 20 op de goal naar keeper wist de bal uit zijn goal te houden. Na 41 min stuurde Ould-Ckikh Cakmak de diepte in, Cakmak kwam een beetje rechts van de goal uit en van een meter of 20 haalde hij verwoestend uit. Niemand langs de lijn kon zijn ogen geloven want de bal sloeg uit een onmogelijke hoek als een granaat binnen wat de 0-2 betekende . Vanaf de aftrap kwam Woudenberg met een gevaarlijk schot recht op Schreyer. Met een 0-2 voorsprong werd de thee opgezocht.

DHSC begon ongewijzigd aan de tweede helft. Woudenberg begon weer beter maar DHSC kwam niet in de problemen. Na 57 min stuurde van Zoolingen Cakmak rechts de hoek in. Cakmak kwam met een goede voorzet en Sneijder nam de bal vol op zijn pantoffel maar de bal kwam recht in de handen van de keeper. In de 62ste min korte corner Sneijder, Cakmak, indraaiende bal Sneijder kopte centrale verdediger van Woudenberg vol op de paal van zijn eigen eigen goal. De verdediging stond vandaag als een huis maar na 73 minuten kreeg Woudenberg een 100% kans. Een kopbal van Woudenberg ging over de goal.
Na 77 min werden Cakmak en Najah vervangen voor Brunninkhuis en Griffioen. In de 83ste min kwam griffioen aan de rechterkant van het veld uit, zette voor en bij 2e paal kopte de Jong met een schitterende boog de 0-3 binnen. Na 86 min kwam Kortenoever voor van Zoolingen. Na 90 min vond de goedfluitende scheidsrechter Colle uit Leerdam het genoeg en DHSC won de wedstrijd met 0-3.

Opstelling: Schreyer, Biyong, Best, de Klein , Aamri, Najah ( Geiffioen ) de Jong, Sneijder, , Cakmak ( Brunninkhuis )Ould-Chikh, van Zoolingen ( Kortenoever )

Verslag TS