• U bent ingelogd als:

Kampioenskandidaat Almere te sterk voor Benschop.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Een door blessures en schorsingen geteisterd Benschop deed uitstekend mee tegen Almere, maar gaf in 10 minuten de wedstrijd volledig weg. Ondanks de forse nederlaag gaf vooral de tweede helft hoop voor de toekomst. 

Benschop speelde een prima eerste 25 minuten. Zelf creëerde ze enkele kleine kansjes en achterin gaven ze nauwelijks iets weg. Het duurde tot de 20e minuut voordat Almere voor de eerste keer gevaarlijk werd. Ghoudou, die later de grote man zou worden met drie doelpunten schoot voorlangs. Tussen de 25e en 35e minuut kwam Benschop op een hopeloze 3-0 achterstand te staan. Benschop keeper Lauwrens van Vliet, vorige week nog de held, werd de schlemiel van de wedstrijd. Een terugspeelbal liet hij onder zijn voet doorgaan en gedragen dor de wind rolde de bal in het Benschop doel. Even daarna liet hij de bal los en Almere was er als de kippen bij om de 2-0 op het bord te zetten. De kopjes gingen naar beneden en met de rust keek met tegen een 4-0 achterstand aan. 

Na de rust herstelde Benschop zich prima en speelde als in de eerste 25 minuten van de eerste helft. Voor beide ploegen was het zaak om de wedstrijd zonder blessures en gele kaarten uit te spelen met het oog op de nacompetitie. Er werden nauwelijks overtredingen gemaakt en het was het jammer, dat de verder prima leidende scheidsrechter Kool vlak voor tijd alsnog een gele kaart trok voor Patrick Maton, die in een onschuldig duel om de bal iets verkeerds zag.  

Aankomende zaterdag begint de nacompetitie en komt het Utrechtse Odysseus op bezoek. We hopen, dat de Benschoppers alles op alles zullen zetten om de punten in Benschop te houden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.  

De opstelling van Benschop: 

Lauwrens van Vliet, Melvin Klomp, Jurgen Ruitenbeek, Patrick Maton, Jeroen Lamboo, (46e min Mike Vergouw), Nick van Rooijen, Laurens de Vor, Thomas Banfi (75e min Niels de Jong), David Verweij, Sander Klomp (35e min Daan de Bruin).