• U bent ingelogd als:

JSV Nieuwegein zoekt keeperstrainer en assistent trainer

Geplaatst in Clubnieuws

KEEPERSTRAINER  

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige keeperstrainer die zich ervoor inzet om uit de keepers van de 1e, 2e selectie en O19 jeugd maximale prestaties te halen zowel op individueel niveau als in samenwerking met het team. Zowel op trainingsavonden op dinsdag als op regelmatige basis bij wedstrijddagen op zaterdag ben je beschikbaar. Je stimuleert de ontwikkeling van de individuele keepers. Je werkt op een positieve manier om keepers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Het inspireren en stimuleren van de keepers om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je een belangrijk onderdeel in de technische staf en verantwoordelijk voor de prestaties van de keepers. Het uitdragen van de kernwaarden van JSV behoort tot de functie.

Jouw profiel Als keeperstrainer beschik je over een goede en heldere keepersvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op de keepers en het team. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden om je visie over te brengen. Respect en sportiviteit zijn kernbegrippen, die je onderschrijft. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder ben je een echte teamplayer in de technische staf en onderdeel van de selectie. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Natuurlijk, als verantwoordelijke voor de keepers, ben je ook resultaatgericht. Het hebben van Keeper Coach B (III) is een vereiste. Ervaring als keeperstrainer bij een A-selectie en met de technische staf meedenken en werken zijn ook zaken waar wij waarde aan hechten. Tenslotte, ben je gewoon een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.

Ons aanbod Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een grote en ambitieuze vereniging. Je hebt tot je beschikking een uitgebreide medische en technische staf en JSV beschikt over een fantastische accommodatie. Dit alles gaat vergezeld met een passende vergoeding.

Solliciteren Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV aan Max Wimmers e-mailadres: technischmanager@jsv-nieuwegein.n

 

Assistent-trainer voor heren Zaterdag 2:
 
JSV NIEUWEGEIN  is een vereniging om trots op te zijn. Het sportpark heeft een prachtige uitstraling, we tellen ruim 1200 leden en hebben een bloeiende jeugdafdeling met op dit moment veel teams. Het bieden van voetbalplezier aan alle leden van JSV NIEUWEGEIN, waarbij prestatie voorop staat en daarnaast recreatie geboden wordt aan alle leden. Ieder lid mag zich ontwikkelen op zijn gebied. Dat is de missie van JSV NIEUWEGEIN.

Assistent-trainer zaterdagselectie 2e elftal van JSV NIEUWEGEIN: Op dit moment komt onze zaterdag 2e elftal uit in de reserve 1e klasse.
Het is een jong en ambitieus team met een aantal zeer talentvolle spelers. De ambitie is dan ook om in de toekomst reserve hoofdklasse te spelen. Voor het nieuwe seizoen 2018-2019 zijn we op zoek naar een assistent trainer die de uitdaging aan wil gaan om de spelers van het zaterdag 2e elftal verder te ontwikkelen op hun route naar succes binnen de zaterdagselectie van JSV NIEUWEGEIN. Dit moet uiteraard wel gepaard gaan met behoud van de clubcultuur.

Functie eisen: o Kandidaat dient minimaal in bezit te zijn van TCIII (UEFA C).    JSV NIEUWEGEIN  heeft een (lichte) voorkeur voor kandidaten die stageplaats zoeken om hun      UEFA B diploma te behalen, de trainer is zelf KNVB docent en bezit van het UEFA A diploma. o Gericht op ontwikkeling/opleiding van (individuele) spelers. o Sterke communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat vragen wij van je: o Verzorgen/ assisteren van de training op twee avonden per week o Ondersteunen bij het coachen en begeleiden van het team op zaterdag,     met interesse voor senioren voetbal. o Ondersteunen selecteren en samenstellen van het zaterdag 2e elftal o Samen met de trainer van het 2e team leiding geven en samenwerken met de overige stafleden     van de zaterdag-selectie. o Volgen van het beleid uit het voetbalbeleidsplan van JSV Nieuwegein

Wat bieden wij je: o Een functie als assistent-trainer /coach van een ambitieuze lichting spelers (2e) o Een accommodatie met prachtige uitstraling en goede faciliteiten o Een goede organisatie en staf rondom de hoofdtrainer 1e en 2e elftal

Wil jij deze uitdaging aangaan? Dan vragen wij je om te solliciteren. Geef in je sollicitatiebrief graag aan waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn. Gelieve je sollicitatie met curriculum vitae te richten aan Team Technisch Beleid via het volgende  e-mailadres:  technischmanager@jsv-nieuwegein.nl