• U bent ingelogd als:

Jonathan met 0-1 te sterk voor jong Candia.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Candia verloor wederom met 0-1, nu van Jonathan uit Zeist
Candia trad vandaag met negen spelers aan die één of twee jaar legaal een auto mogen besturen. De tegenstander herbergt ook een aantal jonge talenten, maar deze worden aangevuld met routine en dat was in deze wedstrijd beslissend voor de winst die de ploeg uit Zeist pakte.
In de eerste helft was Candia bij vlagen de bovenliggende partij en kreeg kansen o.a. via Lars Kruse die doorbrak en onreglementair werd tegengehouden, de scheidsrechter gaf geel, waar rood ook een optie was geweest. De tweede grote mogelijkheid was een schot van Sander van Suilichem dat de paal trof. Tussendoor combineerde het middenveld naar hartenlust, maar de juiste eindpass ontbrak. Uit het niets stond echter de 0-1 op het bord. Een omschakelmoment luidde de 0-1 in. Darif Labardi schoof de bal moeiteloos in het vijandelijke doel. Voordat de rust aanbrak moest er twee keer worden gewisseld, doordat Peter van Tongeren zijn knie ernstig blesseerde en de daarna voor hem ingevallen Tom Achterberg kon niet verder vanwege een spierblessure.
Na de rust een minder goed spelend Candia dat echter wel moeiteloos in de wedstrijd bleef. Jonathan was een aantal keer dreigend door ballen die voor het doel langs gingen en niet werden beroerd of de uitstekend keepende Jesse Kok op hun weg vonden. Candia was dreigend door een kopbal van Tijmen Bos die rakelings overging. Ondertussen was ook Luke van Viegen geblesseerd afgehaakt en moest de derde wissel worden ingebracht.
Na 95 minuten blies de prima leidende scheidsrechter de Groot voor het einde. Candia de complimenten en Jonathan de punten.
Volgende week de uitwedstrijd tegen Oudewater.

scoreverloop:
0-1
rust
einde

opstelling
Jesse Kok
Peter van Tongeren ( 13e Tom Achterberg 44e Vince Goldman ) Leroy Rocourt, Rens Toonen Luke van Viegen ( 59e Majisd Ajach )
Nick ter Burg, Alec Nieboer Tijmen Bos Daan Achterberg
Sander van Suilichem en Lars Kruse