• U bent ingelogd als:

Jonathan laat niets over van Voorwaarts; 4-9 winst in Utrecht

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Wegens vakantie van de vaste reporter vandaag een beknopt verslag van de wedstrijd van het 1e elftal.

21 april 2018 de uitwedstrijd tegen het Utrechtse Voorwaarts. Thuis een drama game en een benauwd gelijkspel met 1-1.

Een ruime maar nog meer een zeer ruime winst op de bewoners van het sportpark in de oksel van de Berenkuil. Positief het aantal gescoorde goals maar negatief een viertal onnodige tegendoelpunten.

Niettemin toch weer winst. Bejubeld door doelpunten van Wouter Botermans (2x), Carel van Waesberghe (2x), Matthijs Visser (2x), Just Pouw , Rogier van der Hout en Darif Labardi.

Jonathan startte overtuigend en hield dat de hele wedstrijd vast. Met de regelmaat van de klok gingen de armen in de lucht en dat betekende een wijziging op het scorebord. Na een 1-4 voorsprong bij rust een eindstand van 4-9.

Niemand die daar vooraf op had gerekend maar goed de werkelijkheid was de eindstand die na afloop op het scorebord stond.

Komende twee weken rust in de tent. Geen competitieverplichtingen dus en kan er worden toegewerkt naar 12 mei aanstaande wanneer de thuiswedstrijd tegen FC Driebergen op het programma staat. Aanvang 14.30 uur.

Opstelling Jonathan: Harmen Prenger, Rogier van der Hout, Henk van Delft (Coen Rodenburg) , Max Schmitz, Bart Rijnja, Just Pouw, Matthijs Visser, Daan Bayer, Wouter Botermans, Koen van Harskamp, Carel van Waesberghe (Darif Labardi)