• U bent ingelogd als:

Jonathan 1: zevenklapper tegen SVM

Geplaatst in Wedstrijdverslagen


Gijs vd Weerd (rechts, zelfbenoemd ad interim juryvoorzitter Man of the Match) samen met Darif labardi, Mohammed el Baaouti en de bloemen van Bloemenhuis Van Delft voor de Man of the Match.

Ons eerste elftal heeft op 14 april uitgehaald tegen het laag geklasseerde SVM uit Maartensdijk. Het werd liefst 7-1, de hoogste overwinning dit seizoen. Op de ranglijst verandert er niet heel veel. Jonathan staat stevig in de middenmoot, nu op de 7-de plaats.

Een maandje geleden troffen beide teams elkaar in Maartensdijk. SVM was toen in de eerste helft heer en meester. De 1-0 achterstand bij rust gaf de krachtverhouding onvoldoende weer. Niets leek erop dat Jonathan die wedstrijd in de tweede helft ging domineren en met een 1-3 overwinning naar Zeist zou terugkeren.

De return Achter ’t Slot daarentegen was afgelopen zaterdag halverwege wel beslist. Jonathan had na het eerste bedrijf een comfortabele 3-0 voorsprong opgebouwd die het in de tweede helft verder uitbouwde. Wouter Botermans stak het lontje van de zevenklapper al vroeg in de wedstrijd aan (1-0). Rogier van der Hout (na een knappe individuele actie over de linkervleugel) en Koen van Harskamp tekenden na een half uur voor de 2-0 en 3-0.

Na de thee profiteerde SVM van een matige herstart van Jonathan en scoorde tegen. Het kreeg echter geen gelegenheid verder terug te komen. Een charge op Rogier van Hout leverde een SVM-speler direct rood op. Met tien man kon de geel-blauwe formatie van Kevin de Liefde geen stand meer bieden tegen Jonathan dat onder impuls van een drietal verse, aanvallend ingestelde spelers met vier prachtige doelpunten een 7-1 eindstand bereikte. De voor Koen van Harskamp ingevallen Darif Labardi scoorde op fraaie wijze de 4-1 en 5-1. Nadat ook JO19-1 speler Mohammed el Baaouti zijn debuut maakte soleerde Carel van Waesberghe naar de 6-1. Het slotakkoord was opnieuw voor Darif Labardi die daarmee de bloemen voor de Man of the Match niet kon ontgaan.

Op 21 april speelt ons eerste elftal in Utrecht tegen Voorwaarts, Ariënslaan 2. (Voorveldse Polder, Bowling Mitland). Let op: aanvang 14.00 uur!

Jonathan speelde tegen SVM Maartensdijk in de volgende opstelling:
Harmen Prenger; Daan Bayer, Dominique Drost, Henk van Delft, Bart Rijnja; Matthijs Visser, Stephan de Bree, Just Pouw (75. Mohammed el Baaouti), Rogier van der Hout (61. Carel van Waesberghe); Wouter Botermans, Koen van Harskamp (57. Darif Labardi).

Assistent scheidsrechter: Jeroen van Duijvenbode
Man of the Match: Darif Labardi