• U bent ingelogd als:

John Dunsbergen nieuwe trainer SV Hertha 1

Geplaatst in Clubnieuws

John Dunsbergen (links) tekent zijn contract als nieuwe trainer van SV Hertha.  Rechts Michel Klinkhamer (voorzitter SV Hertha).

Komend seizoen wordt John Dunsbergen de nieuwe trainer van SV Hertha’s eerste elftal. Dunsbergen (45) is een ervaren coach die in het verleden successen vierde bij de selectie en de A1 van VV Maarssen, waarmee hij wist te promoveren naar de hoofdklasse. Hij is de opvolger van Ton van Burik, die de afgelopen 5 jaar bij SV Hertha de functie van hoofdtrainer heeft ingevuld en aan het einde van dit seizoen de club zal verlaten.  

Recentelijk tekende Dunsbergen zijn contract bij SV Hertha in het bijzijn van voorzitter Michel Klinkhamer (zie foto). Klinkhamer is zeer verheugd over de komst van Dunsbergen: “We hebben als club toch de ambitie om  de komende jaren een stapje omhoog te zetten. Daarvoor is natuurlijk wel het een en ander nodig. En wat ons betreft begint dat met een nieuwe trainer. John Dunsbergen heeft in het verleden bewezen een gedreven, verbindende teamcoach te zijn die aansprekende resultaten heeft behaald. Wij zien daarom met veel vertrouwen uit naar onze samenwerking. Tegelijkertijd ben ik Ton van Burik zeer erkentelijk voor alle energie die hij de afgelopen seizoenen in de coaching van ons eerste team heeft gestoken”.  

John Dunsbergen is zelf ook erg te spreken over zijn nieuwe rol: “ik was op zoek naar een  hechte dorpsclub met een reële ambitie en dat is precies wat ik in de gesprekken met Hertha ben tegengekomen. SV Hertha beoogt vooral de leukste club van De Ronde Venen te worden, maar wil ook graag dat het eerste team de komende jaren probeert een klasse omhoog te komen. Ik denk zelf dat moet kunnen. Goede voetballers genoeg. Maar het belangrijkste is dat we het publiek echt wat gaan brengen om te komen kijken op zaterdag. Ik heb hier ontzettend veel zin in!”.