• U bent ingelogd als:

Jeroen Peters wordt nieuwe trainer vv Woudenberg

Geplaatst in Clubnieuws

Jeroen is 56 jaar en woont in Leusden. Hij is getrouwd met Petra en vader van dochter Nathalja en zoon Mauro. Jeroen is in het dagelijks leven werkzaam bij het ministerie van Defensie als burgerpersoneel. Hij werkt bij het Facilitair Bedrijf Defensie (FBD) op de voormalige vliegbasis Soesterberg.

Jeroen is een ervaren TC1 trainer die al vele jaren ervaring heeft in het amateurvoetbal. Jeroen voetbalde zelf in de jaren tachtig bij HVC, SC Amersfoort en IJsselmeervogels.

Zijn trainerscarrière startte bij de A1, en vervolgens het 2e elftal van IJsselmeervogels. Al vrij snel haalde hij zijn TC3, TC2 en TC1 diploma’s. Achtereenvolgens was Jeroen trainer bij Roda 46 (met oa Erik Willaarts en Berry Powel), VRC, SDC Putten, Zuidvogels, WHC, Quick 1890, Veensche Boys en DOVO (samen met Hans Kraay jr.)

Jeroen zal bij de eerstvolgende competitiewedstrijd van Woudenberg, op zaterdag 27 januari 2018, voor het eerst op de bank plaats nemen.

De verantwoordelijken vanuit het bestuur, Michel van Raaij (voorzitter) en Dennis de Vries (Technische Zaken), hadden na het eerste gesprek met Jeroen direct het goede gevoel dat hij op dit moment de juiste man voor het eerste elftal van Woudenberg zou zijn. Afgelopen maandag is de club rondgekomen met Jeroen. Gisteren (dinsdag) zijn de spelers en de staf ingelicht.

Jeroen heeft er heel veel zin, zijn handen jeuken om met deze groep aan de gang te gaan. Hij ziet  absoluut potentie in de groep om in de 2e seizoenshelft weer wat plekken op de ranglijst te kunnen gaan stijgen. Hier zal de groep natuurlijk ook zijn stinkende best voor moeten doen, en daarmee hopen we dat zij gezamenlijk Woudenberg voor de 1e klasse weten te behouden.

Bestuur van Woudenberg