• U bent ingelogd als:

Jarno Akkerman ook volgend seizoen assistent-hoofdtrainer bij D.O.S.C.

Geplaatst in Clubnieuws

 

Voorzitter Hans van den Hoven: “Sander en Jarno vormen als 2 jaar een prima duo. Ze vullen elkaar aan, hebben beide dezelfde visie en zijn scherp naar elkaar om de positieve flow zowel binnen als buiten de lijnen door te blijven zetten. Bestuur en Technische Commissie zijn dan ook blij dat ook Jarno in seizoen 2018-2019 onderdeel is van de technische staf selectie senioren.”

 

Jarno Akkerman: “In 2 jaar is het gelukt om D.O.S.C. door te ontwikkelen van een degradatie kandidaat tot een suptopper in de 3e klasse. De chemie binnen de staf is nog altijd aanwezig en het vertrouwen van de spelersgroep is groot. Het was dan ook geen lastig besluit om er nog een 3e seizoen aan vast te plakken. Het senioren voetbal bij D.O.S.C. zit in een positief proces. Ik maak daar graag deel van uit, en zal mij ook het seizoen 2018-2019 blijven inzetten om deze lijn door te trekken. 

 

Sander Kloos: “Met Jarno heb ik de ideale assistent. Hij kent de clubcultuur, denkt positief kritische mee, kan beargumenteerd zijn mening geven en zelfstandig het team trainen en coachen als de situatie er om vraagt. Onze samenwerking zorg voor synergie; 1+1=3.”