• U bent ingelogd als:

Jan Gaasbeek nieuwe trainer JSV zaterdag 1

Geplaatst in Clubnieuws

Bron: www.pen.nl
Met ingang van het seizoen 2017-2018 is Jan Gaasbeek de nieuwe trainer voor JSV zaterdag 1. Hij volgt Michael van den Berg op die vertrekt naar SDC Putten. Jan Gaasbeek komt van SVL dat op dit moment op de 5e plaats staat in de poule bij JSV.

Gaasbeek (54) speelde zelf in het betaalde voetbal. Hij kwam uit voor AZ ’67, FC Twente en NAC. In zijn jeugd maakte hij deel uit van het Nederlands UEFA-elftal met zijn leeftijdsgenoten Ruud Gullit, Danny Blind, Fred Rutten en Erwin Koeman.

Als trainer kan Gaasbeek bogen op een rijke carrière. Hij heeft al veel clubs in de provincies Utrecht en Gelderland (vooral ten westen van Arnhem) onder zijn hoede gehad. De laatste vijf seizoenen was hij actief bij SVL waarmee hij zowel promoveerde naar, als degradeerde uit, de hoofdklasse. Dit seizoen speelt SVL in dezelfde poule als JSV. Eerder al maakte Gaasbeek bekend dat hij bezig was aan zijn laatste seizoen bij SVL. JSV boekte overigens op 26 november 2016 een 3-1 zege op de huidige ploeg van Jan Gaasbeek.