• U bent ingelogd als:

ING Soester Penaltykampioenschappen bij SO Soest

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

ING SOESTER PENALTYKAMPIOENSCHAPPEN BIJ SO SOEST – AL MEER DAN 100 INSCHRIJVINGEN !

Jeugdvoetballers van de vijf Soester verenigingen strijden om penaltykampioenschap tijdens jubileumfestiviteiten

Een van de onderdelen tijdens het 90-jarig jubileum van SO Soest zijn de open ING Soester Penaltykampioenschappen. Op vrijdag 13 mei zal er op het complex aan de Bosstraat-Oost  een strijd gehouden worden door de beste penaltynemers van SO Soest, SEC, VVZ’49, vv Hees en Vliegdorp. Inmiddels zijn er meer dan 100 inschrijvingen genoteerd. De vijf Soester verenigingen maken er met elkaar een mooi voetbalfeestje van.

•         * Datum en tijdstip: Vrijdagavond 13 mei, 18:00u – 19:300u E- en F-pupillen (incl meisjes), 20:00u – 21:30 A- B- C- en D-junioren (incl meisjes).

•         * Opzet: Alles vindt plaats op en om het hoofdveld van So Soest, dat voor de gelegenheid vol zal staan met doelen. Op de middenstip een DJ en aan de zijkant een horecaplein voor de toeschouwers.

•         * Deelnemers: Individuele voorinschrijving gepromoot vanuit de verschillende verenigingen, individueel kampioenschap waarbij dus afkomst van club onbelangrijk is en er is niet iets als een clubklassement.

•         * Kampioenschap: Iedere deelnemer neemt samen met een groep leeftijdsgenoten in de voorronde circa 10 penalty’s. De finale per categorie vindt aansluitend plaats op een centraal punt omringd door het aanwezige publiek.

Aanmelden kan nog altijd via penalty@so-soest.nl

Vermeld dan je naam, leeftijd elftal en club

De organisatie van dit evenement is in handen van:

Nicole Dassen penalty@so-soest.nl

Arnoud Boer

Andre Hooft