• U bent ingelogd als:

IJFC maatje te groot voor FC Driebergen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

DRIEBERGEN- In het thuisduel tegen IJFC liep FC Driebergen tegen een 0-3 nederlaag aan. Driebergen trainer Raymond van der Kort:,, IJsselstein was gewoonweg een maatje te groot voor ons. Toch had wat meer pit in de ploeg de uitslag mogelijk iets draaglijker kunnen maken. Maar gezien de spelverhouding(en) was IJFC de betere ploeg en staat niet voor niets hoog genoteerd.”

De gasten uit IJsselstein zetten van meet af aan veel druk, waardoor Driebergen eigenlijk continu achter de feiten aan moest lopen. Dat resulteerde in de 30e minuut tot de 0-1 voorsprong voor IJFC, dat vanuit een corner de bal via een Driebergen speler achter doelman Michel van Bruggen zag verdwijnen. Nog geen vijf minuten later was het weer raak en was wederom een eigen doelpunt de aanleiding tot de 0-2 achterstand van de Driebergenaren (ruststand 0-2).

Ook in het tweede deel van deze wedstrijd een overtuigend spelend IJFC dat al na een vijftal minuten wist uit te breiden naar 0-3. Daarmee was al in de vroegtijdig stadium de wedstrijd gelopen en leed FC Driebergen een 0-3 nederlaag die gezien de verhouding een juiste weergave gaf van het vertoonde spel.