• U bent ingelogd als:

Hoog bezoek bij ‘t Goy

Geplaatst in Clubnieuws

Oranje Leeuwin Anouk Hoogendijk bezoekt ’t Goy op 25 september as

Via Saestum en FC Utrecht kwam Anouk in de Eredivisie vrouwen terecht. Met (korte) uitstapjes naar Bristol Academy en Arsenal keerde ze uiteindelijk terug naar Utrecht en speelde laatstelijk voor Ajax. Ze speelde 103 interlands als Leeuwin en stopte met voetbal na het seizoen 2016-2017. Bij het Europees kampioenschap voetbalvrouwen 2017 was zij analyticus en reporter.

 

Zij is nu het boegbeeld bij de KNVB voor het vrouwenvoetbal en draagt daarin bij aan de verdere ontwikkeling van het meiden-en damesvoetbal.

Maar je kent haar misschien ook gewoon van haar optreden in Robinson waar zij ruim 20 dagen lang liet zien aan kracht en energie niets te hebben ingeboet.

 

Wij zijn er dan ook trots op dat juist deze krachtige en inspirerende persoonlijkheid ons komt bezoeken om een voetbalclinic te geven. Dat geeft het damesvoetbal binnen t Goy de aandacht die het verdient.

Anouk zal om 19:00 aanwezig zijn en vanaf 19:30 een training verzorgen voor onze Dames 1 aangevuld met M019.

Dankzij de inzet van de sponsoren die het damesvoetbal in t Goy een warm hart toedragen is dit mogelijk gemaakt waarvoor ook nu weer grote dank.

 

Trainers damesvoetbal.