• U bent ingelogd als:

Hollandia knokt zich met tien man naar een gelijk spel.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

IMG_0002

De wedstrijd Hollandia tegen de Meern werd vooral in de eerste helft beïnvloed door de rode kaart al na zeven minuten van Nick de Wit.

Nick van Santen had handen vol werk vanmiddag.

De eerste helft was het de Meern die vooral in de eerste 30 minuten in Julianapark de dienst uit maakte, Hollandia kon alleen maar verdedigen tegen een sterk spelend de Meern. De Hollandia ploeg wist met uiteraard sterk verdedigend werk de opgelopen schade tot de rust te handhaven en deze werd met een 0-0 stand bereikt.

IMG_0008

In een fel duel om de bal verliest Clifton Gorissen zijn rechter schoen.

De tweede helft was amper twee minuten oud toen Joris van Rooijen ontsnapte aan de aandacht van de Hollandia verdediging en de 0-1 op het scorebord bracht.

Lars Weistra ziet zijn vlammende schot via de onderkant van de lat terug springen in het veld.

Hollandia herpakte zich snel en begon een offensief waarbij Lars Weistra de onderkant van de lat raakte, de bal sprong helaas voor de lijn terug het veld weer in.

Boyd Mak bracht naast zijn verdedigend werk ook nog impulsen aan de aanval.

Met tien man werd Hollandia gevaarlijker na een onoverzichtelijke situatie voor het doel van Twan Verweij werd de bal na het wegwerken van de Meern verdediging weer op gepakt door Hollandia en kon Stefan Dol bekwaam de op dat moment verdiende gelijkmaker achter Joris van Rooijen plaatsen en de stand van 1-1 op het scorebord brengen.

IMG_0027

Stefan Dol scoort beheerst de gelijkmaker achter de Meern doelman Twan Verweij.

De Meern toch wel gebrand op een overwinning hanteerde constant de lange bal op de gevaarlijke topscoorder Gokhan Yasar. De Hollandia verdediging onder aanvoering van Niek Reus bleef met veel strijd overeind, alleen was de gele kaart voor Niek Reus in de 77e een vooral zure. Arbiter J. Akkerman liet nog vijf minuten doorspelen maar tot scoren kwamen de beide ploegen niet meer.

Hollandia: Nick van Santen – Thomas de Jong – Nick de Wit – Niek Reus – Stefan Dol (75e Joey Lieshout) – Boyd Mak – Daryl Osborne – Lars Weistra – Mark Zwagerman – Clifton Gorissen – Bart Spil (66e Bart Groot).

Arbitraal trio: de heren J. Akkerman, M. Danhof en O.T. Lamers.

Rode kaart Hollandia: Nick de Wit (7e min.)
Gele kaarten Hollandia: Bart Spil (8e min.) – Niek Reus (75e min.)
Gele kaarten de Meern: Trevor Mulders.