• U bent ingelogd als:

HMS is goed bezig !

Geplaatst in Clubnieuws

Sv HMS is per 1 januari 2016 verhuisd naar het mooie sportcomplex “Zuilenselaan”.

Het multifunctionele complex biedt een hoop mogelijkheden voor de vereniging. nette velden en mooie kleedruimtes, om maar wat voorbeelden op te noemen. Zeker mag de goed beheerde en gezellige kantine niet ongenoemd blijven, want hoe belangrijk is het om na afloop van het sporten even gezellig wat te drinken met elkaar!  Een echte trekpleister voor het voetbal en een groeiende vereniging.

HMS wil vooruit! De afgelopen tijd heeft HMS al veelnieuwe spelers mogen verwelkomen bij de heren, maar HMS hoopt nog meer spelers te mogen

VerwelkomenGezien de ruimte die het complex biedt is iedereen welkom. Niet alleen individuele spelers, maar vooral ook complete teams zijn welkom. Niet alleen meer teams laten genieten van het prachtige complex behoort tot de ambities van HMS. De herenselectie hoopt volgend seizoen weer een serieuze gooi te doen naar op z’n minst het behalen van de nacompetitie.

Het damesvoetbal is in opmars. Steeds meer vrouwen en meisjes gaan voetballen. Ook bij HMS. Het damesvoetbal is een volwassen onderdeel binnen de vereniging. HMS telt op het moment 1 damesteam. Dit team bestaat uit een gezellige leuke groep dames die altijd bovenin de 4e klasse meedraait. Ook bij de dames worden nieuwe speelsters gezocht. Uiteraard zijn complete dames/meisjesteams ook van harte welkom.

Kortom, we kunnen versterking gebruiken in elke linie!

Hebben wij jou nieuwsgierigheid gewekt? Vrijblijvend informatie aanvragen of een keer meetrainen kan altijd! Neem dan contact op met een van onderstaande personen. 

Afdeling Heren 

Dhr. F. (Frans) Otten, voorzitter

email: Fwotten@gmail.com

telefoon: 06- 20487242 

Afdeling Dames/Jeugd 

Dhr. J.P. (Hans) Vonk, wedstrijdsecretaris

email: Jpvonk@versatel.nl

telefoon: 06-11254546