• U bent ingelogd als:

Het konijn uit de hoge hoed was Joey van de Bedem

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De opdracht was duidelijk! Uit de laatste 3 wedstrijdjes 4 punten sprokkelen zodat we volgend seizoen voor de 3e maal achter elkaar in de 3e klasse kunnen uitkomen hetgeen een clubrecord is! In de thuiswedstrijd werd de wedstrijd afgesloten met een 0-0 stand en waren we zeker niet kansloos! Vandaag weer een opstelling uit de hoge hoed met oog op de toekomst! Het konijn van de trainer was deze week om Joey Bedem in de spits uit te proberen en dat viel goed uit! Joey Bedem speelde een prima wedstrijd, werkte hard en was balvast!

SEC kwam goed uit de startblokken en had pech toen de ouderwets op dreef zijnde Daniel Groen zijn doelpoging gestrand zag worden door de uitlopende keeper na een schitterende pass van Joey Bedem in de 20ste minuut. In de 26e minuut een pegel van Bob van Zoeren tegen de onderkant van de lat! Opnieuw pech! In de 35e min komt Desto totaal tegen de verhouding in op 1-0 en dat mogen we ons zelf kwalijk nemen.

Daarna werd er een goal van DESTO afgekeurd en mocht SEC de billen dicht knijpen. DESTO beschikt over twee uitstekende buitenspelers die vooral alles veel alleen doen maar die aardig aan banden lagen bij Zarko Ristic en Bobbie Nieuwenhuizen. Vooral de tegenstander van Bobby had een heel vervelende middag tegen onze kuitenbijter! In de 51e minuut werd de gelijkmaker van Joey afgekeurd maar SEC bleef de druk opvoeren! Sonny Rippie kwam in de ploeg voor Stefan Jak en we kregen aanvallend meer grip op het middenveld en DESTO moest terug maar bleef levensgevaarlijk met eerder genoemde buitenspelers!

Even later kwam Max Wolfsen in de ploeg voor Bram Koot en SEC rook de gelijkmaker! De inzet werd eindelijk beloond in de 83e minuut door een goal van aanvoerder Bob van Soeren. Met nog 7 minuten op de klok verloor een aantal DESTO spelers hun hoofd en bleven praten en commentaar maken op de scheidsrechter! Vervolgen konden de keeper en de twee genoemde buitenspelers met 2x geel vertrekken! DESTO trok een muur op rond de 16 meter en SEC had niet het voetbalgogme om dit goed uit te spelen! Jammer, de ploeg had meer verdient vandaag! Weer positieve zaken gezien en daar weer op door borduren! Ondanks de gele kaarten (allemaal voor praten) vond en vind ik DESTO een zeer sportieve tegenstander, zowel in als buiten het veld!