• U bent ingelogd als:

Herman Schreurs nieuwe Technisch Jeugd Coördinator FC Breukelen

Geplaatst in Clubnieuws

We zijn blij dat we jullie kunnen melden dat Herman Schreurs vanaf aankomend seizoen de rol van Technisch Jeugd Coördinator van FC Breukelen op zich zal nemen. Hij is hiermee de opvolger van Jeffrey Pfoster die na 4 jaar heeft besloten FC Breukelen te verlaten.

Met de hulp van Herman zullen we verder gaan op de ingeslagen weg. We willen met de jeugdopleiding naar een nog hoger plan zodat we in ons eerste elftal steeds meer eigen jeugdspelers terug zullen zien. Dit seizoen zien we al dat het het aantal spelers in de A-selectie uit de eigen jeugd flink is toegenomen. Onder leiding van Herman zullen we de jeugdopleiding nog verder vorm gaan geven zodat we nog meer profijt gaan hebben van onze jeugdopleiding in ons eerste.

Herman zal voor velen van jullie al een goede bekende zijn. Niet alleen een Breukelaar die weer terugkeert in het dorp en op het oude nest, maar ook een trainer die terugkeert naar waar het ooit begonnen is. De trainerscarrière begon op de jeugdvelden van vv Nijenrodes in 1990. Via functies bij o.a. Elinkwijk, De Bilt, NITA, Woerden en Geinoord waar Herman diverse rollen van assistent-trainer, hoofdtrainer en technische jeugdcoördinator heeft vervuld, stapt Herman nu over van Geinoord naar FC Breukelen.

We zijn hartstikke blij dat Herman, een echt Breukels voetbaldier, als technisch jeugdcoördinator aan de slag gaat en wensen hem heel veel succes voor de aankomende jaren bij onze mooie club.