• U bent ingelogd als:

Hercules onderuit in aantrekkelijk duel met Quick

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Hercules heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Quick met 2-4 verloren.
In een aantrekkelijk duel moest Hercules de punten laten aan de Haagse bezoekers. Quick toonde zich over de gehele wedstrijd effectiever in het benutten van de kansen. Hercules kreeg wel kansen op meer, maar die gingen er dus niet in.
Hercules begon prima aan de wedstrijd. Al na zes minuten opende Lars Raaijen de score op fraaie wijze. Maar na die snelle voorsprong nam Quick het initiatief. De Haantjes vonden elkaar makkelijk in de combinatie. De gelijkmaker viel uit een corner, waar de hele Hercules-defensie lengte tekort kwam om de Haagse kopbal te keren.
Tien minuten later scoorde Quick een prachtig doelpunt waar een snelle combinatie aan vooraf ging die de Hercules-defensie kansloos liet; 1-2.
Na rust was het opnieuw Lars Raaijen die Hercules terug bracht in de wedstrijd; 2-2. Op dat moment was de wedstrijd even helemaal open. Hercules zette druk, maar de doelpunten vielen aan de andere kant. Een misverstand in de defensie leidde tot de 2-3. Hercules kreeg daarna een dot van een kans om gelijk te maken, maar Fonville mikte naast. Het antwoord kwam van Quick dat wederom fraai de 2-4 scoorde. De uitslag was verdiend. Gelukkig was Hercules al in veilige haven. Na afloop was er een mooi afscheid van de vertrekkende spelers Mart Stokkers, Luc den Otter, Walid Ould-Chick, Lars Raaijen, Ritchie Steinmann en Kees van Buuren.
Volgende week sluit Hercules het seizoen af met een uitwedstrijd tegen OFC.