• U bent ingelogd als:

Hees wint in de extremis van Focus 3-2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Begon deze wedstrijd op de zaterdag ? Nee, voor HEES begon deze wedstrijd op donderdag al. De basis werd gelegd door een spontane avond spijkertje slaan waar de Focus op de spijker vaak viel.

We gingen als team vandaag het veld in en dit leidde tot een aantal kansen waarvan er jammer genoeg maar 1 werd verzilverd door een goed spelende Lasse Groot. HEES kwam op een ongelukkige manier op 1-1 waardoor we weer moesten laten zien zoals de eerste 6 wedstrijden geleerd is 1 team=1 taak.

Na rust werd het nog niet helemaal goed opgepakt waardoor Focus op een mooi uitgespeelde aanval op 1-2 kwam. We moesten echt alles aanspreken om de overwinning uit het vuur te slepen dit leidde tot een fantastische pass van Dennis Schaap op de invallende Justin Jansen die op een grandioze manier de 2-2 inschoot.

Moet je dan als nieuwkomer tevreden zijn met een 2-2, nee want we hadden 1 doel winnen van de goede ploeg Focus. Dit leidde in de 90ste minuut op een penalty veroorzaakt door onreglementair vasthouden van Dennis Schaap. Deze werd schitterend ingeschoten door, deze wedstrijd weinig mopperende, Marvin Snijders (Haha).

De selectie van HEES gaat nu een week rust nemen en spelen donderdagavond met de jonkies, want de oudjes laten we thuis, tegen Nieuwland. Over 2 weken spelen we uit tegen DVSU.

Geef een reactie