• U bent ingelogd als:

Hees- SEC 3-2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Op de eerste plaats wil ik Hees een compliment maken voor de goede organisatie rond de derby! Vuurwerk, pupillen mee het veld op en langs de lijn een goede sportieve sfeer! De wedstrijd was voor beide clubs een mooie test om te kijken of ze klaar zijn voor de competitie!

SEC kon voor de eerste maal hun nieuwe uit tenue dragen en dat zag er gelikt uit! Vooraf gaande aan de wedstrijd werd er 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis voor de lieve mevrouw Groenestein!

SEC was de eerste helft het meeste in balbezit maar het was Hees die twee maal wist te scoren! Dennis Schaap liet zijn klasse zien en soleerde langs drie man de 16 meter in en schoof de bal in het net! Binnen vijf minuten lag de 2-0 erin toen hij een vrije trap onhoudbaar in de winkel haak schoot. Hees was in die fase ook feller in de duels en liet zien dat ze deze pot erg graag wilde winnen.

Na rust een ander SEC, feller in de duels en met een zeer gevaarlijke Renzo Krol die keer op keer langs de verdediging van Hees glipte! Joey vd Bedem verraste zijn maatje Henk Reddering (keeper Hees) met een lob vanaf 30 meter en bracht SEC hiermee terug in de wedstrijd! SEC bleef knokken en ging op jacht naar de gelijkmaker en nam daardoor veel risico! De Groen Witte stonden al vanaf de 2e minuut van de 2e helft met een man minder in het veld maar daar was in het veld niets van te merken. De duels werden gewonnen en er werd keihard geknokt. Op het moment dat de 2-2 in de lucht hing viel de 3-1 binnen. SEC liet zich hierdoor niet ontmoedigen en kwam opnieuw dichterbij door een strafschop die door Martin Kesteloo werd binnen geschoten. Hees snakte in deze fase ook naar het laatste fluit signaal en niet veel later kwam die ook!

Voor beide trainers een nuttige beker wedstrijd! Hees revancheerde zich voor de 0-10 nederlaag tegen APWC en zag dat Dennis Schaap dit jaar wel eens heel belangrijk kon gaan worden voor Hees terwijl SEC kan terug zien ondanks de nederlaag op een zeer goede 2e helft waarbij ze 42 minuten met een man minder hebben gespeeld en de bovenliggende partij waren. Wanneer je dat kan op brengen met deze temperatuur dan zit het mentaal wel goed.

Na afloop bleef iedereen bij Hees zoals was afgesproken en was het gezellig vertoeven op het zonnige terras! De KNVB mag ze volgend seizoen weer bij elkaar indelen in het  beker toernooi