• U bent ingelogd als:

Hees parkeert de bus in Maarn

Geplaatst in Clubnieuws

Zaterdag vierdeklasser Hees speelt 11 februari haar eerste wedstrijd na de winterstop uit tegen SVMM in Maarn. Voor de ploeg van coach Harold Valkenburg een belangrijk treffen, want bij winst ligt de 2e periodetitel voor het grijpen.

Normaal volgen de supporters de uitwedstrijden van het vlaggenschip met hun scooters. Maar dit keer laten de  roodwitten niets aan het toeval over en hebben er voor gekozen om de ‘wereldreis‘ per bus te maken. Na bekendmaking op de website van de club was de bus binnen twee dagen volgeboekt met spelers en supporters. Hees kennende zal de sfeer in het vehikel ongeacht het resultaat gezellig zijn. Ik mag hopen dat de chauffeur zich kan concentreren tijdens de ’dollemansrit’.

Hopelijk kiest de ploeg van Valkenburg op de groene mat voor de aanval. Die instelling heeft dit seizoen al veel punten opgeleverd. Dus letterlijk en figuurlijk de bus parkeren in Maarn lijkt mij niet verstandig. De week er na treft Hees thuis het onderaan bungelende VIOD uit Tienhoven. Met een goed resultaat pakken de roodwitten de 2e periodetitel. Het sportcomplex aan de Verlengde Oude Utrechtseweg zal dan, de club kennende, ontploffen.

T.v.Z.