• U bent ingelogd als:

Hees nog steeds ongeslagen na ontsnapping in slotfase

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Hees vecht zich terug na 3-1 achterstand

Lange tijd leek het er zaterdag op dat Hees zijn ongeslagen status zou kwijt raken in de uitwedstrijd  bij koploper FZO. Uiteindelijk zette de formatie van coach Harold Valkenburg toch nog een 3-3 einduitslag van 3-3 op het scorebord.

Wesley Haasjes had de Soesters al snel op voorsprong gezet, maar het antwoord van de Zeisters  kwam snel. Het werd nog van kwaad tot erger toen de thuisclub nog voor rust op voorsprong kwam : 2-1. Er had zich intussen een forse partij ontwikkeld op de zompige grasmat. De jonge arbiter had zijn handen vol , ondanks zijn Engelse nationaliteit, om de spelers uit elkaar te houden.

De thee in de kleedkamer had schijnbaar wat rust gebracht, want de twee teams begonnen wat sportiever aan het tweede part. De kansen voor Hees leken verkeken toen FZO doelman  Henk Reddering voor de derde keer het speeltuig uit zijn heiligdom liet halen: 3-1. Dat was schijnbaar juist wat Hees nodig had. Het trok weer ouderwets ten strijde, gesteund door ruim de 100 meegereisde supporters. Via treffers van Dennis Schaap en Wesley Haasjes pikten de pupillen van Valkenburg toch een verdiend puntje mee in de schaduw van slot Zeist.

Zaterdag ontvangt Hees thuis Eemboys dat een gevoelige nederlaag leed tegen SEC.