• U bent ingelogd als:

Hattrick aanvoerder Diederik Hafkemeyer.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Diederik Hafkemeyer scoort hattrick en bezorgt SVM 3 kostbare punten!

SVM had wat goed te maken tegen Desto.De uitwedstrijd werd met 3-2  onnodig verloren. Kijkend naar de stand in de competitie hebben de geel blauwen de  punten nodig om een sterke middenmoter te blijven! Tactisch speelde SVM met  een nieuwe variant :Sjoerd Burgers als slot op de deur, Djoey Engel  op het middenveld. De talentvolle spelers Chester Kemp op de backpositie en  Jordi van der Lee als derde spits. Vanaf de aftrap liet het elftal  met snel en goed combinatie spel zien dat het wilde winnen met direct al kansen! Joey Engel rondde een prachtige aanval doeltreffend af met een prachtig afstandsschot 1-0.Sneu was het dat de hard werkende spits Tom Jansendoor onnodig balverlies op het middenveld Desto aan de gelijkmaker hielp. In de eerste helft golfde het spel op en neer met kansen voor de beide teams. Tot dat aanvoerder Diederick Hafkemeyer aan zijn doelsaldo ging werken. Eerst strafte hij een fout van de Desto keeper af 2-1 en vlak voor de rust de 3-1.Stijn Orsel voorkwam de aansluitingstreffer.

Na de rust een ongewijzigd en hard werkend SVM tegen een aanvallend Desto.SVM  speelde met hart en ziel maar combineerde minder.Desto vocht voor de aansluiting. Gelukkig ging een foute terugspeelbal van SVM er niet in!Beide teams moesten het laatste kwartier met 10 man verder. 10 minuten voor het laatste fluitsignaal benutte aanvoerder Diederik Hafkemeyer  de penalty. De wat onzichtbaar spelende Marcel Melissen maakt er 5-1 van met een prachtige vrije trap.

SVM wint met bij vlagen goed voetbal en de juiste inzet verdient met 5-1 en laat zien dat het nog volop meedoet voor de derde periode!

Man van de wedstrijd: de scheidsrechter ,die onnodig veel gele kaarten gaf in een  door beide teams sportief gespeelde wedsstrijd. Beste speler bij SVM:Diederik Hafkemeyer.Grootste pechvogel Djoey Engel,die zwaar werd gestraft met een gele kaart!Wisselspelers: Bas Bos,Erno Steenbrink en het jonge talent  Lars Liersen(15 jaar) vielen goed in.

SVM 2  speelt wisselvallig en verloor uit van het laag staande Kockengen met 2-0.

SVM 1speelt op 2 april uit tegen het laagstaande vv Maarssen.