• U bent ingelogd als:

Groei jeugdafdeling SEC vraagt om nieuw bestuur

Geplaatst in Clubnieuws 

De afgelopen jaren heeft de jeugdafdeling van SEC een ongekende groei doorgemaakt. Elke week mag de club weer nieuwe pupillen verwelkomen. De Ministars Voetbalacademie draait op volle toeren en is nu al een mooie belofte voor een verdere groei in de toekomst. Vooral  het aantal meisjes groeit spectaculair. Inmiddels kunnen zij al kiezen of ze in een meidenteam willen of in een gemengd team.  

Een dergelijke groei vraagt van de club flexibiliteit in structuren en zo nodig aanpassingen die beter passen bij de omvang en ambities. Flexibiliteit in denken, een vooruitziende blik en een grote dosis enthousiasme om de jeugdafdeling in haar verdere ontwikkeling te sturen, dat brengt de mensen die de nieuwe Jeugdcommissie vormen samen. Onder leiding van hoofd jeugdtrainer Hans Renes en Manuel van den Berg als verantwoordelijke voor jeugd technische zaken, zorgt de Jeugdcommissie ervoor dat het de toekomst van SEC aan niets ontbreekt. Goede training waarbij plezier in voetbal voorop staat, met kwalitatieve trainingsmaterialen, onder leiding van kundige mensen; en daarnaast veel leuke activiteiten zoals een te gek jeugdkamp en nog veel meer; dit alles krijgt de volledige aandacht van deze enthousiaste groep mensen. 

Voor de jonge voetbalenthousiastelingen die graag de sfeer van het voetballen met plezier willen ervaren, zijn er weer de SEC Open Trainingsdagen voor de jeugd.

De open trainingsdagen voor de Kabouters en F-pupillen (tot 8 jaar) zijn op de woensdagen van 14:30 – 15:30 uur.
De E-pupillen (tot 10 jaar) kunnen terecht op de woensdagen van 16:00 – 17:00 uur.

Van te voren opgeven is niet nodig. Iedereen is welkom. De toegang is gratis en zonder verdere verplichtingen! Uiteraard  zijn ouders ook van harte welkom om de training van hun zoon of dochter te volgen.