• U bent ingelogd als:

Gökhan Yasar kiest voor DVS’33 Ermelo

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

De Technische commissie heeft voor volgend seizoen overeenstemming bereikt met Gökhan Yasar. De 27-jarige spits komt over van zondaghoofdklasser V.V. De Meern, waar Yasar de laatste seizoenen de doelpunten aaneenrijgt.

Zijn eerste stappen op het voetbalveld zette Gökhan Yasar pas op 18-jarige leeftijd bij De Vecht in zijn woonplaats Loenen aan de Vecht. Via FC Breukelen belandt Yasar in 2011 bij USV Elinkwijk. In zijn derde seizoen – wanneer Elinkwijk intussen is afgedaald naar de eerste klasse – scoort laatbloeier Yasar liefst 31 competitiedoelpunten. Na die jaargang stapt Yasar over naar het ambitieuze V.V. De Meern. Ook bij die club weet de spits veelvuldig het net te vinden. In het huidige seizoen – waar De Meern zich halverwege de competitie op een degradatieplaats terugvindt – scoorde Yasar tot dusver veertien treffers in dertien duels.

Gökhan Yasar stond vorig jaar al in de belangstelling van DVS’33 Ermelo. En een jaar later komt het dan toch tot een overgang. “DVS’33 toonde vorig jaar al interesse, maar van een overstap kwam het niet. Nadat bekend werd dat situatie bij V.V. De Meern gaat veranderen (hoofdsponspor en voorzitter Frans van Seumeren heeft aangegeven te stoppen), ben ik door heel veel clubs benaderd. Ook clubs uit de tweede divisie. Maar ik heb een heel goed gevoel bij DVS’33. Ik heb dit seizoen een aantal wedstrijden van DVS’33 gezien. De club is mij steeds blijven volgen en heeft mij ook dit seizoen verschillende keren bekeken.”

Het zal niet verbazen dat Yasar – die in het dagelijks leven als assistent accountant werkt – voor zichzelf een rol als afmaker ziet weggelegd in Ermelo. “DVS’33 Ermelo heeft een aantal heel goede spelers. Maurice de Ruiter is een fenomeen. Maar ook bijvoorbeeld Benjamin Roemeon is een gevaarlijke speler. Wat volgens mij nog ontbreekt is een echte doelpuntenmaker. Ik ben opgelucht dat het nu rond is en dat ik duidelijkheid heb. Ik kan eigenlijk niet wachten om in Ermelo te beginnen!”

De Technische commissie is blij met de komst van Gökhan Yasar en acht hem in staat zijn bewezen kwaliteiten als gevaarlijke aanvaller en afmaker ook op een hoger niveau te tonen. Gökhan: van harte welkom in Ermelo en wij zien uit naar een succesvolle samenwerking!

Namens Technische commissie DVS’33 Ermelo

Jaap Swijnenburg