• U bent ingelogd als:

Gezocht trainer Coach VR 1 (M/V)

Geplaatst in Clubnieuws

De afdeling meisjes- en vrouwenvoetbal van FC Delta Sports ’95 is met 14 teams en tweehonderd speelsters één van de grotere verenigingen met vrouwenvoetbal in onze regio. Veel meisjes weten Delta te vinden om hun favoriete sport uit te oefenen op een passend niveau. Ze vinden uitdaging in de prestatie en voldoening in de recreatieve kant. Dat is precies wat de vereniging voorstaat.

De komende jaren willen we het voetbalplezier op zowel recreatief als prestatief niveau nog nadrukkelijker op de velden brengen, waarbij we de ontwikkeling van de speelster centraal  stellen. Voor de begeleiding van onze speelsters zijn wij op zoek naar een

Trainer Coach VR 1 (M/V)

Wij zoeken een trainer die samen met een assistent de technische leiding neemt over onze Vrouwen 1 en de speelsters weet te inspireren en tot grotere persoonlijke en teamprestaties weet te brengen. We zoeken een trainer die goed overweg kan met de cultuur in een amateurclub, waar plezier en prestatie hand in hand gaan, communicatief goed is en rekening houdt met de vele actieve vrijwilligers.

De volledige tekst van deze vacature is hier na te lezen: http://goo.gl/lLka9U 

Voor meer informatie over de inhoud deze functie kunt u contact opnemen met René Versteeg, Technisch Coördinator, op 0636 331 428 of tc-cmv@deltasports.nl.

U kunt per e-mail solliciteren bij Marc van Bommel, voorzitter Commissie Meisjes- en Vrouwenvoetbal, voorzitter-cmv@deltasports.nl.