• U bent ingelogd als:

Geslaagd 8ste Bram Bartels Toernooi

Geplaatst in Clubnieuws

SO Soest G-efeliciteerd..!

Wat een fantastische dag was het 8e BBGT. En omdat SO Soest 90-jaar bestaat was het thema heel toepasselijk “G-efeliciteerd”

De weergoden waren ons goed gezind, het was werkelijk prachtig zomerweer. Garantie voor veel plezier!

De opening is ieder jaar weer een bijzondere happening, met Lotte en Bram Bartels, Wilfred Genee, Gert Kruys en (sponsor)star: Joost Michgelsen

De wedstrijden kenden zonder uitzondering een zeer spannend verloop. Het scheidsrechtersteam had echter geen moeilijke dag en alles verliep vlekkeloos.

De finales werden vakkundig geleid door Roelof Luinge en de prijsuitreiking werd zeer professioneel gedaan door niemand minder dan oud Feyenoorder Peter Houtman.

Daarna kon het feest en de polonaise beginnen. Peter Beense en Wesley Bronkhorst zongen alsof ze aan een songfestival meededen. Ook de BBQ en de ijsjes smaakten heerlijk.

Een gouden formule mogen we wel zeggen. Maar was onmogelijk als we niet 40 grote en kleine sponsors en 78 vrijwilligers hadden gehad. Waarvoor hulde.

Bij de junioren ging de strijd tussen Only friends en CJVV. Pas na strafschoppen bleek Only Friends de beste te zijn. Bij de senioren werd na een spannende finale VSC de winnaar (tegen Waterloo)

SO Soest werd verrassend 2e in de poule, maar in de kruisfinales was de tegenpartij een maatje te groot. Maar ze hadden als extra prijs een fantastisch getekende poster van alle spelers. Die komt in het clubhuis te hangen.

Bij het Bram Bartels Toernooi wint iedereen! Met dat positieve gevoel en de nodige cadeaus keerden alle sporters, vrijwilligers en organisatie voldaan huiswaarts.