• U bent ingelogd als:

Gehavend Woudenberg niet bij machte tegen GRC’14

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg miste afgelopen zaterdag Daan, Steffan, Mark de Graaf en Dirk. Hierdoor startte onder andere Sam Kollmann en Erik de Vries in de basis.

Toch begon de wedstrijd hoopvol. Al na 3 minuten wist Sander uit een corner van Tom raak te koppen en kwam Woudenberg op een 0-1 voorsprong. Niet veel later werd er gelijk gemaakt. Na matig verdedigen eindigde een slap schot in de verre hoek. Vlak daarna was het wederom GRC dat wist te scoren. Een voorzet werd verlengd door de spits van GRC zodat na 15 minuten er een 2-1 achterstand op het scorebord stond. Inmiddels had Erik de Vries geblesseerd het veld verlaten en was Marc van Ginkel in de ploeg gekomen.

Via de goed spelende Tom wist Woudenberg vlak voor rust bijna gelijk te maken. Tom soleerde langs 3 verdedigers en de keeper. De ingeschoven bal leek in het doel te eindigen. Helaas was er een verdediger meegelopen die miraculeus de bal van de lijn wist te glijden. Daardoor bleef het tot de rust 2-1.

Na de rust ging Woudenberg op zoek naar de gelijkmaker. Twee maal had Rik Staal de kans om de stand gelijk te trekken. Helaas lukt het hem niet het net te vinden. Mark Radstaake en Robin Hanna werden ingebracht voor Emmanuel en Sander. GRC wist de ruimte die achterin ontstond goed te benutten. Het resulteerde in de 3 en 4-1. Uiteindelijk een verdiende overwinning voor de thuisploeg.

Aanstaande dinsdag is de ploeg, op Dirk na, weer compleet en zal het om 18.30 uur in Doorwerth tegen koploper Duno moeten inhalen.