• U bent ingelogd als:

Geen winnaar bij matig duel tussen HSC’21 en Magreb’90

Geplaatst in Video, Wedstrijdverslagen

Door een 1-1 gelijkspel tegen Magreb’90 maakt HSC’21 een pas op de plaats op de ranglijst. Het spel van de groenwitten was te matig om de serie van twee overwinningen verder door te trekken. Vooral na rust kreeg HSC’21 ruimte voldoende om een beter resultaat te halen, maar het spel was veel te slordig om de gasten uit Utrecht te vloeren.

In de eerste helft was de wedstrijd goed in balans. Magreb’90 heeft enkele handige voetballers in huis en speelde goed georganiseerd. Het lukte beide teams daardoor nauwelijks gevaarlijk te worden. Toch was er binnen een kwartier al twee keer gescoord, maar in beide gevallen ging de verdediging daarbij niet vrijuit. Tom ter Hogt profiteerde al na acht minuten van gepruts in de Magreb-defensie. Met een tergend traag zetje duwde hij de bal in het doel. Yasin Ouja zette na een kwartier de partijen weer op gelijke hoogte, omdat Jeffrey Brammer zich verkeek op een houdbare vrije trap.

Na rust werd de organisatie al snel minder en gingen beide teams op zoek naar de winst. HSC’21 kreeg heel veel ruimte om aanvallen op te zetten, maar deed daar ontzettend weinig mee. Door onzorgvuldigheid, verkeerde keuzes en soms besluiteloosheid lukte het amper om echte kansen uit te spelen.  Het meeste gevaar ontstond door toedoen van de soms flink grabbelende doelman Michiel Belhadj. De klok stond al op 88 minuten toen er eindelijk sprake was van een goed uitgespeelde aanval, maar invaller Sjoerd Visschedijk stuitte koppend op de dit keer wel goed ingrijpende Belhadj. Het was tekenend dat ook de grootste kans voor Magreb’90 door toeval tot stand kwam. Door een wonderbaarlijke carambole kwam Alfred Mensah oog in oog te staan met Brammer, maar hij leek te schrikken van diens aanwezigheid.

Het teleurstellende schouwspel eindigde daardoor in 1-1. Een uitslag waar beide teams weinig mee opschieten.HSC’21 – Magreb’90 1-1
1-0 Tom ter Hogt (8.)
1-1 Yasin Ouja (15.)
Scheidsrechter: Akkerman
Geel: Van Dijk, Nieuwboer, Veensma, Bas ter Hogt (HSC’21), Ouja, Boukhari (Magreb’90)
Toeschouwers: 419
Opstelling HSC’21: Brammer, Van Dijk, Hartgerink, Caglar Uguz, Veensma, Nieuwboer (75. Garritsen), Cenk Uguz, Screever (85. Visschedijk), Ottink, Tom ter Hogt (75. Exterkate), Bas ter Hogt.