• U bent ingelogd als:

Geen punten voor Magreb’90 na goed duel.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

magr_liend_uitgl

Magreb’90 is nog altijd niet zeker van de 3e divisie. Thuis verloor Magreb met 1-0 van koploper FC Lienden. Het enige doelpunt werd gemaakt in de zestiende minuut door Mo Ajiach op randje buitenspel. In een wedstrijd die heen en weer golfde, kon Magreb’90 geen vuist maken tegen FC Lienden dat de boel goed onder controle had. Aan de andere kant was er buiten dat ene moment ook weinig gevaar van de kant van de koploper. De wedstrijd was zeker aantrekkelijk en strijd en het hoge tempo maakte dat het duel geen moment vervelend was om naar te kijken.

Uitgespeelde kansen waren er maar weinig voor beide ploegen maar kleine mogelijkheden waren er voor beide teams. Lienden vergat in het 1e bedrijf na de 0-1 de wedstrijd in het slot te gooien waarna de thuisploeg zich goed herstelde en beter ging voetballen. De bal werd nog een keer van de lijn gehaald en een penalty na vermeend hands werd de thuisploeg onthouden door de verder goed leidende scheidrechter.  Gescoord werd er niet meer zodat het op de ranglijst onderin en bovenin nog spannend blijft. Fc Lienden kan volgende week thuis kampioen worden tegen De Treffers. 1 punt volstaat voor de ploeg van Hans van der Haar om voor de 2e maal op rij de schaal omhoog te mogen houden.

Magreb’90 is de nummer dertien van de topklasse. Met nog twee wedstrijden te spelen, is het gat met de plek vijftien, een p/d-plek, 4 punten. Magreb’90 gaat volgende week op bezoek bij EVV waar het wederom volledig aan de bak moet om te proberen zich veilig te spelen. De concurrenten OJC Rosmalen en Sneek Wit Zwart spelen tegen elkaar spelen in Sneek waarbij winst voor de thuisploeg noodzakelijk is.

Media betreffende dit duel:
RTV Utrecht
Verslag Fc Lienden
Magreb-trainer Alami Ahannach in gesprek met verslaggever Pieter Tammens

Foto’s door Wim Brouwers

Samenvatting Het GelderseVoetbal