• U bent ingelogd als:

FZO straft foutjes Eemboys af

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De lunch vooraf was weer perfect verzorgd door Wes en Ferdinand!

Vooraf weet je dat je een lastige middag tegemoet gaat tegen 1 van de titelkandidaten! Het is geen geheim dat de trainer van FZO en mijn persoontje voetbalmaatjes zijn! FZO liep vorig jaar de titel mis op de laatste speeldag en heeft zich zo dusdanig versterkt dat het dit jaar opnieuw hoge ogen gaat gooien! Ze hebben zich vooral aanvallend versterkt met veel scorend vermogen!

Maar Eemboys begon goed aan de wedstrijd en gaf weinig weg tot aan het noodlot van de 31ste minuut toen er een bal verkeerd op de punt van de schoen terecht kwam van 1 van de Eemboys verdedigers en zomaar over de eigen doellijn rolde! In plaats dat de koppies gingen hangen bleef men geloven in een goed resultaat! In de rust werd afgesproken om de tweede helft nog even aan te kijken om vervolgens meer risico’s te gaan nemen!

In de 60ste minuut van de tweede helft viel uit het niets de 2-0 en dan gaat het verdomd moeilijk worden! We hebben het nog geprobeerd met 4 spitsen maar door twee x knullig de bal in te leveren stond er uit eindelijk 4-0 op het scorebord! Eén van de kwaliteiten waarover FZO beschikt is dat ze wel raad weten met kansen die ze krijgen want die straffen ze gelijk af!

Als je 4-0 verliest moet je je mond houden en het vizier weer richten op de volgende wedstrijd, leren van de fouten en doorborduren op de goede dingen, die er zeker waren! Je wint met zijn allen en je verliest met zijn allen! En we staan nog maar steeds 3 punten achter op de nummer 2 en we zijn nog steeds te vinden in het linker rijtje!

Volgende week komt de nummer 2 op bezoek, VOP uit Amersfoort, opnieuw een mooie uitdaging! De andere nummer 2 Bunnik gaat naar FZO terwijl OSO zich gaat opmaken voor de derby tegen BZC!

Mooi om te zien hoe Michael weer de leidersrol op zich nam, Roy buffelde van de 1ste tot aan de laatste minuut en Niels weer zijn meters maakte!