• U bent ingelogd als:

FZO 1 houdt weer de nul en wint

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

In ijzige omstandigheden won FZO 1 na een moeizame wedstrijd met 4-0 van Eemnes.

Veel wedstrijden in de vierde klasse F waren afgelast, maar hier werd wel gevoetbald ondanks het harde en hobbelige veld. Gezien de temperatuur waren er nog behoorlijk wat mensen naar Sportpark Blikkenburg-Oost gekomen. Tegenstander was laagvlieger Eemnes, waar normaal gesproken niet veel problemen van werden verwacht.

Nog steeds werden de nodige spelers gemist, en stond zelfs Pieter Koster op de goal. Dat hij na de wedstrijd tot Man of the Match werd verkozen was niet alleen vanwege de gunfactor, hij had het ook echt verdiend. En vooraf was niet verwacht dat hij zoveel te doen zou krijgen. Op het lastig bespeelbare veld had FZO het ontzettend moeilijk in de eerste helft. Dat was de verdienste van Eemnes, maar ook door slordigheden en een slap FZO. De voorsprong kwam natuurlijk van Robert, maar hoe langer de eerste helft duurde, hoe meer mensen de VillavanAalten opzochten op zoek naar warmte die niet van het voetbal vandaan kwam. En FZO kon niet klagen dat het met 1-0 de kleedkamer in ging.

Ook in het begin van de tweede helft leek Eemnes wel de goal te gaan maken, maar door de 2-0 van Joost (prachtig schot buiten de zestien. Hij was in de eerste helft in het veld gekomen voor Dennis die in deze koud een half uur meer dan genoeg vond) was de wedstrijd gespeeld. Een regen van kansen volgde, en uiteindelijk gingen er nog twee in. Kevin en Lucien waren de doelpuntenmakers.

Al met al geen geweldige wedstrijd (of worden we te verwend), maar er werd gewonnen en de nul gehouden. Weer een stap gezet in richting van het doel. Hees speelde ook en won, dus het gaat steeds meer op deze tweestrijd lijken.

Volgende zaterdag staat SEC (uit) op het programma, maar gezien de vorst die gaat komen kan deze wedstrijd er wel eens uit gaan. Op 17 maart is de eerstvolgende thuiswedstrijd (OSO).

verslag door Tim