• U bent ingelogd als:

Focus ’07 heeft met ‘voorkeurskandidaat’ Charly Olf gewenste hoofdtrainer binnen

Geplaatst in Clubnieuws

 

CULEMBORG – De enthousiaste en ambitieuze Charly Olf is vanaf het komend seizoen ’19/’20 de nieuwe hoofdtrainer van zaterdagderdeklasser Focus ’07 uit Culemborg. Charly wordt de opvolger van Raymond Graanoost die na vier seizoenen vertrekt naar Desto uit Utrecht. “Charly was voor ons de absolute voorkeurskandidaat” aldus Focus ’07-voorzitter John Maassen.

 

De in Almere wonende Charly Olf neemt mijn zijn verleden vanuit onder andere SV Nieuw Utrecht, VV Beursbengers, VV IJsselmeervogels en laatst getrainde club Brederodes een hoop ervaring mee naar Culemborg. Het zaterdagderdeklasse team Focus ’07 wil stappen maken in de toekomst. “Ik wil bouwen aan een nieuw, sterk team wat tweedeklasse waardig is. Dit ligt precies in lijn met wat het bestuur van Focus ’07 voor ogen heeft” aldus Charly Olf. Maassen sluit zich hier volledig bij aan. “Hij wil graag voor een langere periode aan de slag bij een club, dit sluit aan bij onze visie” aldus de voorzitter.

 

“Focus ’07 ligt in een Vinex-wijk waarin gezonde groei plaatsvind, in deze club zit veel potentie’” aldus Charly. Met het oog op volgend seizoen is het doel om tijdig een sterke selectie samen te stellen waarmee de toekomstplannen van zowel Focus ’07 als de trainer de gewenste chemie gaan vormen.

 

Focus ’07 staat momenteel op een achtste positie waarbij de laatste wedstrijd met 2-1 werd gewonnen van SV Houten. Charly Olf is na zijn periode bij tweedeklasser Brederodes aan de slag gegaan als jeugdtrainer bij AFC uit Amsterdam.