• U bent ingelogd als:

FC Delta Sports 95 – v.v. De Meern ( zaterdag)

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Uitslag: 4-1

Wie kent hem niet, Casper the friendly ghost. De Meern heeft vandaag 55 minuten kennis met hem gemaakt, waarna hij met een publiekswissel zijn plaats afstond aan Stefan.

De 1e helft een prima pot voetbal van Delta. De Meern komt er niet aan te pas. Geen enkele kans kan worden genoteerd voor de gasten. Delta speelt geconcentreerd en komt er met snelle aanvallen over de vleugels goed uit. Daarom wordt het een eenrichtingsverkeer richting doel van de Meern. In de 7e en 18e minuut scoort Casper, na goed  aangespeeld te zijn, 1-0 en 2-0. In de 38e minuut stoort Casper de verdediging van De Meern, die daardoor de bal verspeelt. Casper heeft vrij baan en passeert de keeper in de korte hoek en scoort een glaszuivere hattrick: 3-0.

De 2e helft begint Delta zoals het speelt voor rust. Dit leidt tot de 4e treffer van Casper in de 51e minuut. Door de voorsprong en doorgevoerde wissels wordt het rommelig bij Delta. De Meern wordt gevaarlijker en weet in de 70e minuut met een mooie kopbal de 4-1 te scoren. En daar blijft het verder bij.

Opstelling: Stan Wennekes, Lennard vd Brink, Tim v Beek, Remco Helms (Thymen Doeleman), Domenique Pellegrom, Berend Bram Heinen, Casper Verboon (Stefan Dijs), Harmen v Genderen, Lennart Dubbeldam, Bas Geurts (c) (Guido Burkstra), Bart Rouhof. Wisselspelers: Jordy Rijnbergen.
Scoreverloop:
4x Casper Verboon;
4-1