• U bent ingelogd als:

FC Breukelen sluit seizoen af met gelijkspel

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Het seizoen zit erop. FC Breukelen heeft de laatste wedstrijd van het seizoen op eigen veld tegen Zwaluwen ’30 met een gelijkspel afgesloten. In een doelpuntrijk duel werd het 3-3. FC Breukelen nam na afloop van de wedstrijd afscheid van een aantal spelers en stafleden.

FC Breukelen wilt het seizoen positief afsluiten met een overwinning. FC Breukelen kan terug kijken op een geslaagd seizoen met hoogte en diepte punten waar de doelstelling van het seizoen behaald is. De wedstrijd begint met twee aan elkaar gewaagde ploegen. Mike Versloot krijgt de eerste grote kans, deze wordt onbenut gelaten. Na 25 minuten komen de gasten op voorsprong door een snel genomen vrije trap. Tien minuten voor rust is het 0-2 voor Zwaluwen. Een diepgaande middenvelder wordt niet gedekt en kan de score verdubbelen. Niet veel later knalt Mike Versloot de aansluitingstreffer tegen de touwen. Piekfijne voorzet van Tom Kalkhuis die op de slof van Versloot belandt. Na de rust een effectiever en beter FC Breukelen als in de eerste helft. Tom Kalkhuis schiet de 2-2 geweldig binnen uit een directe vrije trap. Niet veel later komt FC Breukelen verdiend op voorsprong. Eser Ozkilit schiet snoeihard tegen de lat, de rebound is voor Mike Versloot die de 3-2 voor zijn rekening neemt. Tien minuten voor tijd kon FC Breukelen de voorsprong nog meer uitbreiden. Mike Versloot wordt omver gelopen door de doelman. De strafschop wordt gegund aan Roy Turksma (een van de spelers die zijn laatste wedstrijd speelt), maar hij mist de strafschop. Vlak erna maakt Zwaluwen ’30 de gelijkmaker in een buitenspel situatie. 3-3. Dit is tevens ook de einduitslag en sluit Breukelen het seizoen af met een doelpuntrijke puntenverdeling.

FC Breukelen nam na afloop afscheid van Roy Turksma, Martin Turksma, Erik Turksma, Tom van der Horst, Sven Kolle, Jesse van Riet en Tom Kalkhuis. Jullie inzet en bijdragen aan onze FC wordt door iedereen van de club gewaardeerd. Jullie zijn altijd van harte welkom bij de club. FC Breukelen wenst jullie het beste in jullie nieuwe stap in jullie carriere.