• U bent ingelogd als:

FC Breukelen pakt pakt punt op eigen veld tegen WV-HEDW

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

FC Breukelen heeft in een gelijk opgaande strijd een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen WV-HEDW. De tegenstander uit Amsterdam was een directe concurrent voor Breukelen 1.

FC Breukelen nam na een half uur spelen de leiding in de wedstrijd. Na een hoekschop van de tegenstanders brak FC Breukelen uit en na een sprint van Giorgio Molenbeek over dik zestig meter werd de bal met wat geluk uiteindelijk in eigen goal gewerkt door WV-HEWD-verdediger Nik Gabel. Niet lang heeft FC Breukelen van de voorsprong mogen genieten. 5 minuten later lag de bal alweer aan de andere kant in het net. Uit een voorzet van Ashraf Azzouz tekende Correira voor de 1-1 namens WV-HEDW. Dit was tevens ook de ruststand.

De tweede helft speelde de bezoekers met een andere doelman. Vlak voor rust viel doelman Heimens geblesseerd uit. Mick van de Wijgerd nam zijn plaats onder de lat over.

De tweede helft was een gelijk opgaande strijd met grote kansen voor zowel FC Breukelen als WV-HEDW. Tom Kalkhuis was heel dichtbij na een mislukte voorzet. Hij zag de bal op de lat belanden. Ook waren er kansen voor David van der Veld en Mike Versloot. Maar FC Breukelen vergat zichzelf te belonen. Even leek FC Breukelen alsnog een punt te gaan verspelen nadat Nick Turksma de bal losliet en de 1-2 werd binnen getikt. Er werd buitenspel geconstateerd, dus ontsnapt FC Breukelen.

Een aantrekkelijke wedstrijd waarin twee ploegen keihard hebben geknokt voor het maximale, maar uiteindelijk de punten delen. Nog altijd maakt dit de eerste klasse een onwijs leuke competitie waarin de verschillen tussen alle ploegen onwijs klein is. Het kan nog alle kanten op. Het was het weekend van de puntenverdeling. Vier van de zeven wedstrijden in de competitie eindigde in 1-1.

Volgend weekend is er geen voetbal. Zaterdag 17 november is de volgende wedstrijd voor FC Breukelen. Dan gaat FC Breukelen op bezoek bij HFC Victoria in Hilversum, de hekkensluiter van de competitie.

Scoreverloop:
33’ 1-0 Gabel (e.d.)
38’ 1-1 Correira

Overige uitslagen:
Roda ’46 2-1 sv Argon
AFC 4-0 HFC Victoria
csv BOL 1-1 sv ARC
sv Huizen 1-1 DHSC
CSW 1-1 HSV de Zuidvogels
Zwaluwen ’30 2-0 FC Aalsme

Geef een reactie