• U bent ingelogd als:

FC Breukelen neemt revanche met 5-1 overwinning

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Na een innoverende week eindelijk een overwinning voor FC Breukelen. Na twee dikke nederlagen in de eerste twee competitiewedstrijden weet FC Breukelen zelf eindelijk meerdere male te scoren, maar nog belangrijker, drie punten te behalen. CSV BOL ging met 5-1 kopje onder.

De afgelopen week is er keihard getraind, maar vooral teruggeblikt op de vorige wedstrijden hoe het heeft kunnen gebeuren dat FC Breukelen na twee duels maar liefst 12 tegengoals kan hebben. Het uitspreken en focussen op het verbeteren van de punten waar het fout ging afgelopen weken. Grote complimenten voor het gehele eerste elftal en staf van FC Breukelen.

FC Breukelen begon dominant aan de wedstrijd. Goed positiespel en hard werken werd beloond. De eerste goal kwam op naam van Nick van Nieuwkerk, die vorige week niet meespeelde door een schorsing. Assist van Roy Turksma uit een vrije trap. De 2-0 was een cadeautje voor Eser Ozkilit. De keeper werkt de bal niet goed weg uit een hoekschop en zo kan FC Breukelen met een lekkere voorsprong de rust in.

De tweede helft maakt FC Breukelen een klein slippertje. 2-1 na het niet goed ingrijpen van FC Breukelen. Breukelen blijft overeind en schrikt niet. Invaller Tom Kalkhuis maakt de bevrijdende 3-1 voor FC Breukelen na prachtig aangeven van Mike Versloot. Diezelfde Tom Kalkhuis mag dan ook de 4-1 op zijn naam zetten nadat hij de bal vanaf de zijkant de goal in schiet. In de slotfase zat de keeper er wederom niet lekker bij en Mike Versloot profiteerde daar optimaal van. 5-1. Een score waar je alleen maar van kan dromen na zo’n teleurstellende competitiestart.

Met veel vertrouwen gaat FC Breukelen op zaterdag 13 oktober op bezoek in Hoorn bij HCSV Zwaluwen 30. Deze tegenstander hebben de laatste plek overgenomen van FC Breukelen. Een mooie wedstrijd om dat gat te vergroten.

Scoreverloop:

1-0  | Nick van Nieuwkerk
2-0  | Eser Ozikilit
RUST
2-1 | Koen Tros (BOL)
3-1 | Tom Kalkhuis
4-1 | Tom Kalkhuis
5-1 | Mike Versloot

Geef een reactie